MotionTogether

Het jaarlijks terugkerend MVO-project van Motion10

Motion10 gelooft in de kracht van IT; hoe IT impact kan hebben op uw organisatie én op de manier waarop u uw werk uitvoert. Vanuit onze visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben wij MotionTogether opgezet, ons jaarlijks terugkerend MVO-project. Door middel van MotionTogether bieden wij jaarlijks één organisatie met een maatschappelijk karakter hulp bij een IT-vraagstuk.

MotionTogether

Wij hebben topspecialisten op het gebied van Datagedreven Werken, De Moderne Werkplek, Integratie & App Development en Change Management in huis. Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter samen te werken en zetten de mens, de organisatiedoelen en de continue verandering in de wereld daarin centraal. 

Wij geloven in de kracht van IT, hoe dit impact kan hebben op uw organisatie en op de manier waarop u uw werk uitvoert. Het staat wellicht niet op uw dagelijkse prioriteitenlijstje, toch kan IT grote impact hebben op uw bedrijfsvoering. Of dit nu gaat om professioneel samenwerken op afstand, data veilig en AVG-proof opslaan of het omzetten van data naar de Cloud. Daarnaast kunnen we met de juiste tools uw organisatie nét een stapje verder brengen. Denk aan data inzichtelijk maken door middel van een PowerBI-dashboard, medewerkers begeleiden gedurende een digitale transformatie of zelfs een applicatie op maat bouwenKortom, hulp bij implementatie of adoptie van Microsoft- of OutSystems-technologie.

Voorwaarden MotionTogether

Het jaarlijks terugkerend MotionTogether-project is uitsluitend bestemd voor organisaties met een maatschappelijk karakter. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Het MotionTogether-project moet binnen ons expertisegebied op Microsoft- of OutSystems-technologie liggen.
  • De scope van het MotionTogether-project wordt in samenspraak met de organisatie afgestemd.
  • Indien uw organisatie wordt uitgekozen als het MotionTogether-project van 2021, stemt u er mee in dat wij de naam van uw organisatie en het project mogen gebruiken op al onze beschikbare kanalen (website, Social, nieuwsbrief, email et cetera). Onze uitingen worden in samenspraak met u gecreëerd.
  • Indien uw organisatie wordt uitgekozen als het MotionTogether-project van 2021, stemt u er mee in dat wij een klantcase creëren over het project. Uiteraard stemmen wij gezamenlijk af welke vorm hier het meest geschikt voor is.

MotionTogether 2021

In 2021 ondersteunen wij vanuit MotionTogether KNGF Geleidehonden.

Het is de missie van KNGF Geleidehonden om zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een professioneel opgeleide hond. De organisatie heeft een datagedreven strategie ontwikkeld om de belangrijkste doelstelling – binnen 10 jaar een verdubbeling van het aantal te plaatsen honden en daarmee geholpen cliënten – te realiseren.

Wij gaan de organisatie helpen om echt datagedreven te worden, hun strategie te vertalen naar datagedreven momenten en de bijpassende analytische producten met hen te ontwikkelen.

 

MotionTogether 2020

In 2020 ondersteunden wij Het Kleine Helden Huis bij hun IT-vraagstukken. Het Kleine Helden Huis streeft naar een wereld waarin kinderen die te vroeg (prematuur) of met een te laag geboortegewicht (dysmatuur) worden geboren, zich samen met hun families met gepaste zorg en support kunnen ontwikkelen. Klik hieronder en lees hoe Motion10 middels MotionTogether 2020 Het Kleine Helden Huis heeft geholpen digitaal te innoveren.