MotionTogether

MotionTogether – Het jaarlijkse MVO-project van Motion10

Motion10 draagt graag een steentje bijdragen aan de wereld. Met onze grote kennis op het gebied van IT, bieden wij jaarlijks één organisatie kosteloos een helpende hand. De belangrijkste voorwaarde is dat de organisatie een maatschappelijk karakter heeft en dat hulp bij een IT-vraagstuk de dienstverlening verbetert.

MotionTogether

Als IT-Consultancy hebben wij topspecialisten op het gebied van datagedreven werken, De Moderne Werkplek, Integratie & App Development en Change Management in huis. Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter samen te werken en zetten de mens, de organisatiedoelen en de continue verandering in de wereld daarin centraal.

Wij geloven in de kracht van IT, hoe dit impact kan hebben op organisaties en op de manier waarop het werk wordt uitgevoerd. IT staat wellicht niet op het dagelijkse prioriteitenlijstje, toch kan de juiste inzet van IT grote impact hebben op de bedrijfsvoering. Of dit nu gaat om professioneel samenwerken op afstand, data veilig en AVG-proof opslaan of het omzetten van data naar de Cloud. Daarnaast kunnen wij met de juiste tools organisaties nét een stapje verder brengen. Denk aan data inzichtelijk maken door middel van een PowerBI-dashboard, medewerkers begeleiden gedurende een digitale transformatie of zelfs een applicatie op maat bouwen.

MotionTogether 2020

Dit jaar ondersteunen wij Het Kleine Helden Huis bij hun IT-vraagstukken. Het Kleine Helden Huis streeft naar een wereld waarin kinderen die te vroeg (prematuur) of met een te laag geboortegewicht (dysmatuur) worden geboren, zich samen met hun families met gepaste zorg en support kunnen ontwikkelen. Lees hier het interview met Hiltje Heyman, Algemeen Directeur en Gezinscoach bij Het Kleine Helden Huis, en Peter de Vries, Strategisch Consultant Business Productivity bij Motion10, over de ambities bij en betekenis van MotionTogether voor beide organisaties.

Lees hier het interview