MotionTogether

Het jaarlijks terugkerend MVO-initiatief van Motion10

Motion10 gelooft in de kracht van IT; hoe IT impact kan hebben op jouw organisatie én op de manier waarop jij jouw werk uitvoert. Vanuit onze visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben wij MotionTogether opgezet, ons jaarlijks terugkerend MVO-initiatief. Met MotionTogether ondersteunen wij elk jaar een organisatie met een maatschappelijk karakter. Wij verbinden ons een jaar lang aan die organisatie, o.a. door een gezamenlijk project in het kader van digitale innovatie. 

MotionTogether

Wij hebben topspecialisten op het gebied van Datagedreven Werken, De Moderne Werkplek, Integratie & App Development en Change Management in huis. Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter samen te werken en zetten de mens, de organisatiedoelen en de continue verandering in de wereld daarin centraal. 

Wij geloven in de kracht van IT, hoe dit impact kan hebben op jouw organisatie en op de manier waarop jij jouw werk uitvoert. Innoveren door middel van IT staat wellicht niet op jouw dagelijkse prioriteitenlijstje, toch kan IT grote impact hebben op jouw bedrijfsvoering. Of dit nu gaat om professioneel samenwerken op afstand, data veilig en AVG-proof opslaan of het omzetten van data naar de Cloud. Daarnaast kunnen we met de juiste tools jouw organisatie nét een stapje verder brengen. Denk aan data inzichtelijk maken door middel van een PowerBI-dashboard, medewerkers begeleiden gedurende een digitale transformatie of zelfs een applicatie op maat bouwenKortom, hulp bij implementatie of adoptie van Microsoft- of OutSystems-technologie.

 

In het kort

“Ontdek hoe Motion10 middels MotionTogether in 2020 Het Kleine Helden Huis en in 2021 KNGF Geleidehonden heeft geholpen digitaal te innoveren.”

MotionTogether 2023

MotionTogether 2023 open voor inschrijving

Met MotionTogether ondersteunen wij elk jaar een organisatie met een maatschappelijk karakter. We doen dit door het kosteloos oplossen van een IT-uitdaging, maar ook door alle Motion10’ers die dat willen in staat te stellen op hun eigen manier een bijdrage aan die organisatie te leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dag meedraaien op een afdeling of het geven van een presentatie over de organisatie op een school. Wij vragen de inschrijvers voor MotionTogether om hierover met ons mee te denken. Op die manier bieden we zo veel mogelijk Motion10’ers de kans om een bijdrage te leveren.

Voorwaarden MotionTogether

Het jaarlijks terugkerend MotionTogether-project is uitsluitend bestemd voor organisaties met een maatschappelijk karakter. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Het MotionTogether-project moet binnen ons expertisegebied op Microsoft- of OutSystems-technologie liggen.
  • De scope van het MotionTogether-project wordt in samenspraak met de organisatie afgestemd.
  • Wanneer jouw organisatie wordt gekozen als het MotionTogether-project, stem je er mee in dat wij de naam van jouw organisatie en het project communiceren op onze beschikbare kanalen (website, Socialkanalen, nieuwsbrief, email et cetera). Onze uitingen worden in samenspraak met je gecreëerd.
  • Wanneer jouw organisatie wordt gekozen als het MotionTogether-project, stem je er mee in dat wij een referentiecase creëren over het project. Uiteraard stemmen wij gezamenlijk af welke vorm hier het meest geschikt voor is.

MotionTogether 2022

In 2022 werkten wij weer kosteloos voor een organisatie die ons na aan het hart ligt: Rutgers. Rutgers zet zich in voor seksuele gezondheid en rechten voor iedereen, wereldwijd. De organisatie doet (inter-)nationaal onderzoek, deelt kennis en voert campagnes, vanuit de overtuiging dat we allemaal de baas zijn over onze eigen seksualiteit.

MotionTogether 2021

In 2021 stond MotionTogether in het teken van KNGF Geleidehonden. Zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven geven met een professioneel opgeleide hulphond: dáár draait het om bij KNGF Geleidehonden.

Om hun groeiambitie – een verdubbeling van het aantal nieuwe cliënt-hond-combinaties binnen 10 jaar – waar te maken, moet het KNGF datagedreven gaan werken. Zo’n stevige groeidoelstelling kan alleen gerealiseerd worden als strategische beslissingen genomen kunnen worden op basis van actuele en betrouwbare stuurinformatie.

MotionTogether 2020

In 2020 ondersteunden wij Het Kleine Helden Huis bij hun IT-vraagstukken. Het Kleine Helden Huis streeft naar een wereld waarin kinderen die te vroeg (prematuur) of met een te laag geboortegewicht (dysmatuur) worden geboren, zich samen met hun families met gepaste zorg en support kunnen ontwikkelen. Klik hieronder en lees hoe Motion10 middels MotionTogether 2020 Het Kleine Helden Huis heeft geholpen digitaal te innoveren.