Duurzaam en verantwoordelijk

Constante verandering en vernieuwing worden het nieuwe normaal, en bij die omslag willen wij organisaties helpen. We hebben een grote fascinatie voor alle mogelijkheden die technologie ons biedt. We willen ontwikkeling daarvan op de voet blijven volgen. Of liever nog, een stapje voor zijn.

Maar het gaat niet om de technologie op zich. Het gaat om wat die technologie betekent. Voor het individu, voor de organisatie, en voor de maatschappij als geheel. We willen een leidende IT-partner zijn, op het vlak van betekenisvolle verbinding, groei, en ontwikkeling. Voor onze medewerkers, onze klanten en iedereen daaromheen.

De visie van Motion10 op verantwoordelijkheid voor mens, milieu en de maatschappij vloeien daarom in één lijn voort uit onze identiteit en missie (de Cirkel van Groei). Dit werkt door in de manier waarop we met onze collega’s, partners en klanten omgaan, in onze kernactiviteiten en de manier waarop we deze uitvoeren. Motion10 heeft beleidsvoorschriften om de bedrijfsvoering zo duurzaam en verantwoordelijk mogelijk te maken én te houden.

 

MotionTogether – Het jaarlijkse MVO-project van Motion10

Met onze grote kennis op het gebied van IT, bieden wij jaarlijks middels ons MotionTogether-project één organisatie kosteloos een helpende hand. De belangrijkste voorwaarde is dat de organisatie een maatschappelijk karakter heeft en dat hulp bij een IT-vraagstuk de dienstverlening verbetert.

NLdoet

Tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, steken we elk jaar onze handen uit de mouwen om bij te dragen aan de maatschappij. In 2021 zetten onze deelnemende teams zich een dag belangeloos in voor een gemeenschapstuin, hertenkamp en speeltuin.

MVO NLDoet