Duurzaam en verantwoordelijk

Constante verandering en vernieuwing worden het nieuwe normaal, en bij die omslag willen wij organisaties helpen. We hebben een grote fascinatie voor alle mogelijkheden die technologie ons biedt. We willen ontwikkeling daarvan op de voet blijven volgen. Of liever nog, een stapje voor zijn.

Maar het gaat niet om de technologie op zich. Het gaat om wat die technologie betekent. Voor het individu, voor de organisatie, en voor de maatschappij als geheel. We willen een leidende IT-partner zijn, op het vlak van betekenisvolle verbinding, groei, en ontwikkeling. Voor onze medewerkers, onze klanten en iedereen daaromheen.

De visie van Motion10 op verantwoordelijkheid voor mens, milieu en de maatschappij vloeien daarom in één lijn voort uit onze identiteit en missie (de Cirkel van Groei). Dit werkt door in de manier waarop we met onze collega’s, partners en klanten omgaan, in onze kernactiviteiten en de manier waarop we deze uitvoeren. Motion10 heeft beleidsvoorschriften om de bedrijfsvoering zo duurzaam en verantwoordelijk mogelijk te maken én te houden.

Om onze focus op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als één van de belangrijkste pijlers van Motion10 te versterken hebben we de Microsoft Partner Pledge ondertekend. Door ons aan te sluiten bij dit initiatief ondersteunen wij als Microsoft Gold Partner in Nederland de wereldwijde ambitie van Microsoft om het verschil te maken voor een betere toekomst.

 

MotionTogether – Het jaarlijkse MVO-project van Motion10

Vanuit onze visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen helpen wij met ons MotionTogether-initiatief jaarlijks een organisatie met een maatschappelijk karakter digitaal innoveren. In 2020 hebben wij Het Kleine Helden Huis geholpen met hun digitale vraagstukken. In 2021 hielpen wij KNGF Geleidehonden digitaal te innoveren. En in 2022 werkten wij weer kosteloos voor een organisatie die ons na aan het hart ligt: Rutgers. Wij zijn er trots op om met MotionTogether jaarlijks het verschil te kunnen maken voor een organisatie die staat voor een betere toekomst.

NLdoet

Tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, steken we elk jaar onze handen uit de mouwen om bij te dragen aan de maatschappij. In 2021 zetten onze deelnemende teams zich een dag belangeloos in voor een gemeenschapstuin, hertenkamp en speeltuin.

MVO NLDoet