Menu

Wij zijn Motion10

Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter te werken. Omdat ze willen groeien, veranderen of innoveren. Integratie zit in ons DNA en wij zijn specialisten in digitaal samenwerken en business intelligence.

Onze missie

Wij zorgen voor de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Daardoor zijn zij het best toegerust om onze klanten te helpen groeien. En daardoor groeit Motion10. Wij noemen dat onze cirkel van groei.

Onze visie

Het is onze passie om samen met onze klanten te werken aan innovatieve oplossingen. Dit doen we door continu de verbinding te zoeken tussen de actuele vraagstukken waar organisaties mee te maken hebben en ICT.

 

Ons partnership met Microsoft

Motion10 en Microsoft zijn altijd verbonden geweest. Het partnership begon op het gebied van integratie. Motion10 was de eerste en is de grootste specialist in Nederland op het gebied van BizTalk Server en de integratiemogelijkheden van het Azure platform. Onze specialisten zijn betrokken bij de productontwikkeling. Zij delen hun kennis en visie met elkaar en alle communities in Nederland.

 

 

 

In het kort

“Organisaties helpen groeien. Verbeteren. Slimmer, sneller, meer flexibel en innovatief. En altijd met de mens centraal.”

Lees verder

Contact Daan Scheer