Wij zijn Motion10

Wij stellen organisaties in staat om door middel van IT-oplossingen succesvol te innoveren. Hierbij staan het organisatiedoel, de medewerker en de continue verandering centraal.

Motion10
, onderdeel van HSO, specialiseert zich in digitale en applicatie-innovatie, data en AI, cloud-infrastructuur en beveiligingsdiensten.
HSO is wereldwijd één van de top 3 Microsoft partners op het gebied van digitale innovatie en de Microsoft Cloud. HSO richt zich voornamelijk op organisaties die de Microsoft Cloud gebruiken om hun manier van werken te transformeren en hun bedrijfsprestaties te verbeteren.

Onze Missie

Wij zijn ervan overtuigd dat de innovatie van onze klanten, bij onze medewerkers begint. Daarom is onze missie ‘De Cirkel van Groei’. Onze nieuwsgierigheid naar de doelen die organisaties drijven, is éven belangrijk als onze kennis van technologie. Dit maakt de digitale innovatie van onze klanten succesvol. Om succes te blijven garanderen, zorgen wij dat onze medewerkers blijven groeien, waardoor onze klanten blijven groeien.

Onze Visie

Wij geloven in de kracht van digitale innovatie. Middels onze technologie-overstijgende aanpak leveren wij hier een duurzame bijdrage aan. Hierdoor zijn organisaties in staat om te excelleren in een continu veranderende wereld. Samen werken wij met passie aan de toekomst van morgen.

Ons partnership met Microsoft

Motion10 heeft als Microsoft Partner een intensieve relatie met Microsoft, waaruit een breed portfolio aan diensten is ontstaan. Microsoft is voor Motion10 en voor haar klanten een strategische partner in de automatisering. Door processen optimaal te integreren creëren we meerwaarde, nieuwe inzichten en kunnen organisaties het maximale uit een investering halen. Samen met Microsoft investeren wij in kennis en expertise.

PitWall – Managed Cloud by Motion10

Motion10 maakt uw digitale innovatie succesvol. Dit doen wij door onze Cloud-strategie met focus op business value. PitWall is onze aanpak voor doorlopende digitale innovatie.

Motion10 PitWall Process

Met een doordachte cloud-strategie en een goed beheersbare cloud-omgeving voor alle typen data, integraties, applicaties en werkplekken, helpen we organisaties continu maximale waarde te halen uit digitale vernieuwing.

Lees verder

Contact