Modern Work & Security

We ondersteunen je in het beter en veiliger organiseren van de digitale werkplek.

  • Eén digitale werkomgeving voor medewerkers, klanten en leveranciers
  • Veilig informatie raadplegen en delen
  • Toegang tot alle mogelijke bronnen en systemen vanuit één applicatie
  • Efficiënt samenwerken en communiceren

Bent je klaar voor het nieuwe samenwerken?

Doelen digitale werkomgeving in lijn met strategische doelen

Onze specialisten hebben ruime ervaring met Microsoft 365 en hierop gebaseerde oplossingen. Met onze kennis en expertise helpen wij onze opdrachtgevers het Microsoft 365-platform succesvol en veilig te implementeren tot een passende digitale werkomgeving. We helpen jouw organisatie kennis op te bouwen van het platform en brengen de doelen van jouw digitale werkomgeving in lijn met de strategische doelen van jouw organisatie. Hierbij betrekken we jouw medewerkers actief vanaf de start, zodat er snel een breed geaccepteerd virtueel kantoor ontstaat.

Microsoft Teams als ingang tot digitale werkplek

Binnen veel organisaties is Microsoft Teams de centrale applicatie voor de dagelijkse werkzaamheden van de werknemers. Microsoft Teams maakt het mogelijk om in contact te zijn, ook als je niet met je collega’s op kantoor bent. Chatten, beeldbellen en digitaal vergaderen zijn inmiddels de gewoonste zaak van de wereld, maar Teams kan ook worden ingezet voor documentopslag, samenwerken in afdelingen en projecten en als platform voor interne communicatie en procesverbetering.

Lees ook: Haal het maximale uit Microsoft Teams

Sneller innoveren met het Microsoft Power Platform

Met het Microsoft Power Platform stel je iedereen in jouw organisatie in staat om innovatieve ideeën om te zetten in moderne business apps, zonder code te schrijven. Van mobiele apps en workflows tot chatbots en integratie-oplossingen, het is allemaal mogelijk met het Microsoft Power Platform. Hiermee kun je jouw bestaande applicatielandschap uitbreiden met extra functionaliteit op basis van low code, zonder code te hoeven schrijven.

Lees ook: Gemeente Rotterdam digitaliseert drie essentiële verkiezingsprocessen met Power App

Veilig werken in de cloud

Security was nog nooit zo actueel als nu. Door COVID-19 is het belang van security in een stroomversnelling gekomen en is thuiswerken (het nieuwe) normaal geworden. Hierbij gebruiken we verschillende devices en hebben we toegang tot alle relevante bedrijfsinformatie. Dit roept nieuwe vragen op rondom informatiebeveiliging én het veilig samenwerken met collega’s en externe partijen.

Lees ook: Krijg de basis op orde met een security baseline in Microsoft 365

Een breed geaccepteerd virtueel kantoor

De transformatie naar een digitale werkomgeving draait om veel meer dan alleen technologie. Om flexibel in te kunnen spelen op de continue veranderingen in de markt en op de continu veranderende wereld, moet je eerst jouw organisatie intern in staat stellen innovatief en wendbaar te werken. Slim, agile, veilig en innovatief samenwerken begint bij adoptie van de digitale werkomgeving. Met onze Customer Success-aanpak begeleiden we jouw organisatie bij deze verandering.

Lees ook: Snelle adoptie Microsoft Teams met Customer Succes-aanpak bij Van Gogh Museum

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Modern Work & Security-aanpak of direct aan de slag? Neem dan contact op met jouw Motion10 Accountmanager of Rob van Duijn, Unit Manager Modern Work & Security.

Neem contact op