Trots op ons Gold-partnership met Microsoft

Motion10 heeft als meervoudig Microsoft Gold Partner een intensieve relatie met Microsoft, waaruit een breed portfolio aan diensten is ontstaan. Microsoft is voor Motion10 en voor haar klanten een strategische partner. Door processen optimaal te integreren creëren we meerwaarde, nieuwe inzichten en kunnen organisaties het maximale uit een investering halen. Samen met Microsoft investeren wij in kennis en expertise.

Motion10 en Microsoft zijn altijd verbonden geweest. Het partnership begon op het gebied van integratie. Motion10 was de eerste – en is de grootste – specialist in Nederland op het gebied van BizTalk Server en de integratiemogelijkheden van het Azure platform. Onze specialisten zijn betrokken bij de productontwikkeling. Zij delen hun kennis en visie met elkaar en alle communities in Nederland.

Wij geloven in Microsoft en haar technologie. Maar we zijn ook kritisch; het succes van onze klanten staat voorop. Wij adviseren over het gebruik van de nieuwste technologie en dagen Microsoft uit om tot de beste oplossingen te komen.

In 2015 werd Motion10 door Microsoft gekozen als Country Partner of the Year. Een waardevolle erkenning voor het werk van onze specialisten. De grote bijdrage van Motion10 aan het succesvol gebruiken van de Cloud technologie was daarbij doorslaggevend. De jury gaf aan: “Innovatief, met het klantbelang voorop.”

Bekijk hier de video rond de benoeming van Motion10 als Microsoft Country Partner of the Year 2015.

 

Microsoft Gold Certified Partner

Motion10 is Microsoft Gold Certified Partner, met Gold Competencies op maar liefst 12 expertisegebieden. De Gold Competenties zijn de hoogst haalbare onderscheidingen van Microsoft, en zijn een bewijs van het vakmanschap en specialisatie van Motion10 als Microsoft Partner.

Dit betekent voor onze klanten:
– Kwaliteit: we voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen van Microsoft;
– De beste technologie: we zijn als eerste op de hoogte van de nieuwste technologische innovaties;
– Directe lijn met Microsoft: directe toegang tot ondersteuning vanuit Microsoft;
– Vanuit onze missie (De Cirkel van Groei) blijven wij investeren in onze mensen: Dit maakt de digitale innovatie van onze klanten succesvol. Om succes te blijven garanderen, zorgen wij dat onze medewerkers blijven groeien, waardoor onze klanten blijven groeien. Ook op de Microsoft-technologie.

Onze Gold Competenties

Ons partnership met Microsoft 7

Advanced Specializations: Gold Partner - Next level

Het Advanced Specializations-programma van Microsoft is in 2020 gelanceerd voor Microsoft Gold Partners. Omdat iedere Microsoft Gold-partner inmiddels wel één of meerdere Gold-competenties in huis heeft, bieden de Advanced Specializations de mogelijkheid je als partner nog verder te onderscheiden, met unieke kennis en ervaring in een specifieke Microsoft-oplossing.

Wat de Microsoft Advanced Specialization-onderscheiding extra bijzonder maakt: in tegenstelling tot de Gold Partner-status, wordt er voor het toekennen van de Advanced Specializations een audit uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. In deze audit dien je met klantvoorbeelden aan te tonen dat jouw framework voldoet aan de hoge Microsoft Advanced Specialization-eisen.

Als Microsoft Gold Partner hebben we inmiddels meerdere Microsoft Advanced Specializations in ontvangst mogen nemen:
Advanced Specialization: Datawarehouse Migration to Azure
Advanced Specialization: Adoption and Change Management
Advanced Specialization: Analytics on Microsoft Azure

Een geweldige erkenning voor onze kennis, ervaring en behaalde successen bij klanten.