Event: Cloud Series, Microsoft 365 Data and Security

12 februari 2019

Uw informatie veilig (in de cloud) met Microsoft.

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de dag. Bekijk de video hieronder.

In deze tijd van digitale transformatie wordt informatie steeds beter toegankelijk, sneller en makkelijker gedeeld, zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Veel organisaties zien hierin dan ook een grote kans. Maar welke stappen moet u zetten voor de transitie naar de cloud? Wanneer u in de cloud werkt, wat zijn dan de security-aspecten waar u rekening mee dient te houden? En wanneer u al in controle bent: wat zou u nog kunnen verbeteren?

Motion10 organiseert dit jaar iets nieuws: De Cloud Series. Een serie van webinars en evenementen rondom het thema “digitale transformatie”. Deze webinars en evenementen zijn voor u relevant wanneer u in één van deze drie situaties zit:

  1. U bent bezig met de voorbereidingen om naar de cloud te gaan en wilt een stappenplan en controle over dit proces;
  2. U bent al gestart met de transitie naar de cloud en wilt advies op specifieke deelgebieden, zoals security, data, of adoptie, om het traject goed te laten verlopen;
  3. De organisatie waar u werkt is al in de cloud en u wilt simpelweg controleren of alles nog steeds compliant is.

Op 29 januari 2019 organiseerde we het eerste webinar: Security and compliance, gevolgd door het eerste evenement op 12 februari: Microsoft 365 Data and Security. Wilt u bij de volgende zijn, hou onze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Microsoft 365 Data and Security

Innovatieve informatiebeveiliging hoeft geen beperking te zijn, maar kan – indien slim ingezet – juist een business enabler zijn.

Wat heeft u geleerd tijdens dit evenement?

  • Welke bedreigingen gelden voor Office 365 en hoe u ondanks deze bedreigingen, toch in controle blijft;
  • U leert hoe u verschillende securityprocessen m.b.t. devices kunt vereenvoudigen en verbeteren;
  • Welke vormen van authenticatie er zijn en wat de verschillen zijn . Hoe voorkomt u misbruik van inloggegevens (credential theft)?
  • Hoe u een Data Governance programma kunt implementeren en gevoelige data on-prem en in Azure SQL kunt beschermen.

Programma

Het programma was van 14.00 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Het programma bestond uit sessies m.b.t. Azure, Data, Office365 en Security van Albert Hoitingh, Ralph Blokpoel en Wim Wildschut. Tijdens dit evenement gaven zij u meer informatie over deze Microsoft 365 onderwerpen.

 

Cloud Series: Microsoft 365 Data and Security gemist?

Klik hieronder voor een impressie van dit evenement. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Microsoft 365 Data and Security. Innovatieve informatiebeveiliging hoeft geen beperking te zijn, maar kan – indien slim ingezet – juist een business enabler zijn.”