Roundtable Dinner – De toekomst is NU

07 november 2023

De toekomst is NU - Innoveren mét lef

Wij nodigen u van harte uit voor de tweede editie van ons exclusief roundtable diner met het thema “De toekomst is NU – Innoveren mét lef’ op dinsdag 7 november. Dit diner brengt vooraanstaande besluitvormers zoals u samen om te praten over belangrijke thema’s die zowel nu als in de toekomst van belang zijn en de kern vormen van een succesvolle digitale transformatie.  

Datum: Dinsdag 7 november Tijd: 17:00 – 21:00 uur Locatie: De Dyck, Woubrugge
De Dyck staat bekend om zijn verrassende en inspirerende aanpak, in harmonie met de natuur. Het restaurant biedt een hoogstaande culinaire ervaring en heeft hier dit jaar erkenning gekregen in de vorm van een Michelin Groene Ster’. 

Wat kunt u verwachten?
De avond start met een inspirerende presentatie van Richard Bergmans*, waarin hij een exclusief kijkje geeft in de wereld van de Special Forces en de geheimen deelt van succesvolle samenwerking binnen teams zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Richard daagt ons met zijn no-nonsense mentaliteit uit anders naar uw huidige organisatievormen en manieren van samenwerken te kijken. 

Daarna leiden wij een drietal stellingen in, om tijdens het diner te kunnen discussiëren over de volgende thema’s: 

  • High Performance Teams 
  • Data Maturity
  • De rol van AI in Business Transformatie 

Deze avond vindt plaats in een informele en interactieve rondetafelsetting, waardoor u de kans krijgt om inzichten te delen, te leren van gelijkgestemde besluitvormers en waardevolle zakelijke contacten te leggen. 

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Om uw plek te reserveren, klik dan op onderstaande button. We geloven dat uw aanwezigheid een waardevolle bijdrage zal leveren aan de roundtable en kijken uit naar uw komst!

 

*Achtergrond Richard Bergmans 

Richard is op jonge leeftijd bij Defensie gaan werken en is begonnen bij de Luchtmobiele Brigade. Tijdens zijn eerste uitzending in Afghanistan kwam hij in aanraking met de Nederlandse Special Forces. Direct na de uitzending heeft hij zich aangemeld voor de opleiding. Richard heeft diverse speciale missies uitgevoerd als sniper en parachute specialist binnen een van de operationele eenheden van het Korps Commando troepen. Later in zijn carrière, als instructeur van de commando opleidingen leerde hij alles over het selecteren op kerneigenschappen. 

In 2019 heeft Richard samen met 2 collega’s het bedrijf ThreeFront opgericht. Een bedrijf dat zich richt op het trainen, coachen en begeleiden van teams op basis van de principes uit zijn boek Green On. Een managementboek, geschreven door de mannen van Threefront en topondernemers Joris Janssen en Daan Dohmen, waarin zij aan de hand van spannende authentieke anekdotes, en praktijkvoorbeelden uit de onderneming van Joris en Daan: Luscii laten zien dat deze principes ook erg goed toepasbaar zijn in de commerciële wereld.