AI in a Day workshop

01 november 2022

AI in a Day: de voordelen van machine learning voor uw organisatie

Artificial Intelligence is van steeds grotere invloed op de bedrijfsvoering van organisaties. Machine learning-algoritmen kunnen een groot aantal patronen en verschillende soorten gegevens herkennen om nauwkeurige voorspellingen te doen. Met deze inzichten kunt u toekomstige ontwikkelingen voorspellen, een dieper inzicht krijgen in klantgedrag en klantsegmentatie en producten en diensten personaliseren om u te onderscheiden van uw concurrentie en uw groei te bevorderen.

De AI in a Day workshop toont de voordelen van machine learning voor uw organisatie. Beleef de Azure AI Deep-Dive en leer de technologie zelf toepassen tijdens het hands-on lab: Azure AI. Na afloop van deze workshop weet u welke stappen u kunt zetten om binnen uw organisatie aan de slag te gaan met machine learning.

Dit kunt u verwachten: 

  • Azure AI Introductie: nieuwe mogelijkheden voor elke organisatie
  • Demo Azure AI
  • Azure AI Deep-Dive over de onderwerpen: machine learning & Azure Synapse + AML; knowledge mining; en cognitive services & bots
  • Introductie van hands-on lab: proces en doelen
  • Hands-on lab: Azure AI
  • Volgende stap: hoe gaat u aan de slag?


Meld u nu aan voor de Motion10 & Microsoft: AI in a Day workshop

De AI in a Day workshop vindt plaats op dinsdag 1 november. De workshop wordt geleid door Sebastiaan Oude Groeniger (Data & Analytics Consultant Motion10) en Tom van Velzen (Data & Analytics Consultant Motion10).

Wanneer: Dinsdag 1 november 2022
Tijd: 09.00 – 13.00 uur
Doelgroep: Architecten, IT-beheerders, datawetenschappers en ontwikkelaars
Locatie: Online, via Microsoft Teams

Deze workshop organiseren we in samenwerking met Microsoft. Deelname is gratis en de registratie verloopt via de Microsoft pagina. Het spijt ons, de workshop zit inmiddels vol. Mocht u interesse hebben, mail dan naar marielle.vehof@motion10.com.

Wilt u alvast meer weten over machine learning (ML)? Lees dan alvast deze blog.