Innovate with AI

07 februari 2023

Innovate with AI: de voordelen van machine learning voor uw organisatie

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Artificial Intelligence is van steeds grotere invloed op de bedrijfsvoering van organisaties. Machine learning-algoritmen kunnen een groot aantal patronen en verschillende soorten gegevens herkennen om nauwkeurige voorspellingen te doen. Met deze inzichten kun je toekomstige ontwikkelingen voorspellen, een dieper inzicht krijgen in klantgedrag en klantsegmentatie en producten en diensten personaliseren om je te onderscheiden van jouw concurrentie en jouw groei te bevorderen.

De Innovate with AI workshop toont de voordelen van machine learning voor jouw organisatie. Beleef de Azure AI Deep-Dive en leer de technologie zelf toepassen tijdens het hands-on lab: Azure AI. Na afloop van deze workshop weet je welke stappen je kunt zetten om binnen jouw organisatie aan de slag te gaan met machine learning.

Dit kun je verwachten: 

  • Azure AI Introductie: nieuwe mogelijkheden voor elke organisatie
  • Demo Azure AI
  • Azure AI Deep-Dive over de onderwerpen: machine learning & Azure Synapse + AML; knowledge mining; en cognitive services & bots
  • Introductie van hands-on lab: proces en doelen
  • Hands-on lab: Azure AI
  • Volgende stap: hoe gaat je aan de slag?


Meld je nu aan voor de Motion10 & Microsoft: Innovate with AI

De Innovate with AI workshop vindt plaats op dinsdag 7 februari. De workshop wordt geleid door Sebastiaan Oude Groeniger (Data & Analytics Consultant Motion10) en Tom van Velzen (Data & Analytics Consultant Motion10).

Wanneer: Dinsdag 7 februari 2023
Tijd: 09.00 – 12.00 uur
Doelgroep: Architecten, IT-beheerders, datawetenschappers en ontwikkelaars
Locatie: Online, via Microsoft Teams

Deze workshop organiseren we in samenwerking met Microsoft. Deelname is gratis en de registratie verloopt via de Microsoft pagina.

Wilt je alvast meer weten over machine learning (ML)? Lees dan alvast deze blog.