Innovate with AI

07 februari 2023

Innovate with AI: de voordelen van machine learning voor uw organisatie

Artificial Intelligence is van steeds grotere invloed op de bedrijfsvoering van organisaties. Machine learning-algoritmen kunnen een groot aantal patronen en verschillende soorten gegevens herkennen om nauwkeurige voorspellingen te doen. Met deze inzichten kunt u toekomstige ontwikkelingen voorspellen, een dieper inzicht krijgen in klantgedrag en klantsegmentatie en producten en diensten personaliseren om u te onderscheiden van uw concurrentie en uw groei te bevorderen.

De Innovate with AI workshop toont de voordelen van machine learning voor uw organisatie. Beleef de Azure AI Deep-Dive en leer de technologie zelf toepassen tijdens het hands-on lab: Azure AI. Na afloop van deze workshop weet u welke stappen u kunt zetten om binnen uw organisatie aan de slag te gaan met machine learning.

Dit kunt u verwachten: 

  • Azure AI Introductie: nieuwe mogelijkheden voor elke organisatie
  • Demo Azure AI
  • Azure AI Deep-Dive over de onderwerpen: machine learning & Azure Synapse + AML; knowledge mining; en cognitive services & bots
  • Introductie van hands-on lab: proces en doelen
  • Hands-on lab: Azure AI
  • Volgende stap: hoe gaat u aan de slag?


Meld u nu aan voor de Motion10 & Microsoft: Innovate with AI

De Innovate with AI workshop vindt plaats op dinsdag 7 februari. De workshop wordt geleid door Sebastiaan Oude Groeniger (Data & Analytics Consultant Motion10) en Tom van Velzen (Data & Analytics Consultant Motion10).

Wanneer: Dinsdag 7 februari 2023
Tijd: 09.00 – 12.00 uur
Doelgroep: Architecten, IT-beheerders, datawetenschappers en ontwikkelaars
Locatie: Online, via Microsoft Teams

Deze workshop organiseren we in samenwerking met Microsoft. Deelname is gratis en de registratie verloopt via de Microsoft pagina.

Wilt u alvast meer weten over machine learning (ML)? Lees dan alvast deze blog.