Information Security: van belemmering naar kans

Erwin Lima

Digital Strategist

Hoe Informatiebeveiliging uw digitale transformatie kan versnellen

Informatie is het nieuwe goud, en de mogelijkheden ermee zijn eindeloos. Daarom is informatie voor elke organisatie van cruciaal belang en wordt de regelgeving voor het beheren van informatie steeds belangrijker. Het is dan ook van groot belang dat organisaties verantwoord met informatie omgaan. Maar strak securitybeleid kan een rem gaan vormen op innovatie. Precies het tegenovergestelde van wat we nodig hebben in de digitale transformatie. Het kan ook anders. In deze paper leggen wij uit hoe.

Informatiebeveiliging kan een business enabler worden

Het is onze visie dat innovatieve Information Security juist geen belemmering hoeft te zijn, maar een mogelijkheid kan bieden om de digitale transformatie te versnellen. State-of-the-art security maakt innovatieve manieren van samenwerken mogelijk, creëert ruimte voor innovatie en bevordert een cultuur van klantgerichtheid.

Met deze paper leggen wij u uit waarom dat onze visie is, welke aanpak we daarbij hanteren en hoe u het bewustzijn creëert dat noodzakelijk is voor het juist en veilig omgaan met informatie door uw hele organisatie. Deze paper is geschreven door Albert Hoitingh, Solution Architect Business Productivity en Ralph Blokpoel, Solution Architect Apps & Infrastructure bij Motion10.