Big Data Expo

12 september 2023

Alle data solutions op één plek

Hoe groot je data-uitdaging, -kennis of -ambitie ook is, Big Data Expo is hét event voor iedereen die meer rendement wil behalen uit data. Tijdens het tweedaagse event in de Jaarbeurs te Utrecht vind je oplossingen op het gebied van cloud computing tot data visualization en van data security tot ML/AI. Samen met HSO staan wij twee dagen op de beurs om jou te inspireren en te adviseren over de juiste data tools, met elkaar te kunnen sparren over uiteenlopende vraagstukken en het delen van expertise en ervaringen. Je kan ons vinden bij standnummer 157.

Op dinsdag 12 september zal Joost Dooren (Global Architect Data & Analytics, Stolt-Nielsen) samen met Sebastiaan Oude Groeniger (Data & Analytics Consultant) een presentatie verzorgen in Lezingzaal 4 van 15.00 – 15.30 uur.

Stolt-Nielsen maakt vaart naar duurzaamheid met Machine Learning Platform
Stolt-Nielsen, een vooraanstaande speler in de logistiek van chemische vloeistoffen, blijft continu zoeken naar nieuwe technologieën en innovaties om hun activiteiten duurzamer te maken. Door het gebruik van een geavanceerd Machine Learning Platform in Azure vaart Stolt nu op informatie en geavanceerde analyses op basis van data. Het Machine Learning Platform neergezet door Motion10, sluit naadloos aan op het bestaande dataplatform van Stolt-Nielsen zodat het gecentraliseerde platform veel strategische voordelen en efficiëntie kan opleveren ten opzichte van concurrenten. Laat je inspireren tijdens deze sessie terwijl Joost Dooren (Global Architect Data & Analytics, Stolt-Nielsen) de businesswaarde van Machine Learning toelicht en aan de hand van een praktijkvoorbeeld laat zien hoe het bijdraagt aan duurzaamheid. Sebastiaan Oude Groeniger (Data & Analytics Consultant, Motion10) legt het belang van een solide architectuur uit en hoe je implementatie en beheer effectief kunt realiseren. Mis deze lezing niet en ontdek wat Machine Learning voor jouw organisatie kan betekenen!

Wil jij ook bij het #1 data-event van het jaar zijn? Meld je dan aan via onderstaande link en we ontmoeten je graag!

  • Ontwikkel je big data kennis
  • Leg en onderhoud belangrijke contacten
  • Ontdek innovatieve data oplossingen