Menu

Data Driven Business

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de dag. Bekijk de video hieronder.

Op 27 november is Motion10 als partner aanwezig bij het Dutch Data Forum. Een congres georganiseerd door Heliview in het Congrescentrum 1931, ‘s-Hertogenbosch. Tijdens het Dutch Data Forum is het centrale thema: Data driven business.

Tijdens het congres zal vanuit verschillende invalshoeken worden ingegaan op het gebruik van data binnen organisaties en de mogelijkheden om met elkaar samen te werken. Onder toeziend oog van de programmacommissie wordt het congresprogramma samengesteld. Het Dutch Data Forum gaat dus niet alleen over ICT, maar ook over proces- en cultuurveranderingen binnen de organisatie. Iets waar Motion10 zich al jaren hard voor maakt. Klik hier om u gratis aan te melden. Gebruik onze code: 227VD4YR.

Waar wordt het Dutch Data Forum gehouden?

Locatie

Het congres Dutch Data Forum vindt op 27 november 2019 plaats in Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch.

De adresgegevens van de locatie zijn:

Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch

Meer informatie en inschrijven voor het Dutch Data Forum

Klik hier voor meer informatie en inschrijven. Gebruik onze code voor gratis toegang: 227VD4YR

Dat data kan helpen bij het opsporen van juridische zaken wordt steeds duidelijker. Iedereen is bezig met data, onbewust wordt er enorm veel verzameld en opgeslagen. Het is daarom belangrijk voor organisaties om zo data-gedreven mogelijk te werken, zodat zij problemen of risico’s voor kunnen zijn. Welke data is hiervoor bruikbaar? En hoe krijg je als organisatie grip op de juiste data? Kortom, hoe zorg je voor een data-gedreven manier van werken? Het Dutch Data Forum is hét congres die je hier alle antwoorden op geeft. Het forum biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 200 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen en om uw netwerk te onderhouden.

Bent u klaar om uw organisatie data-gedreven te laten werken? Meld u hier aan voor dit evenement.

Doelgroep

Het congres richt zich op directie, managers en senior specialisten die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van data. Hierbij kunt u denken aan de volgende functies:

  • Chief Data officer
  • Manager Business Analytics
  • Manager Business Intelligence
  • Data Scientist
  • Business Analist
  • Manager Data kwaliteit
  • Database Manager
  • Manager Datawarehouse, IT en Management

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor dit evenement. Gebruik onze code voor gratis toegang: 227VD4YR

Event: Dutch Data Forum gemist?

Klik hieronder voor een impressie van dit evenement.

Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Op 27 november was Motion10 als partner aanwezig bij het Dutch Data Forum. Tijdens het Dutch Data Forum was het centrale thema: Data driven business. Wij stonden met een stand om mensen de inspireren en informeren over Data-gedreven werken.”