Microsoft Discover Workshop: Security – Zero Trust

08 maart 2023

Microsoft Discover Workshop: Security - Zero Trust

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Het werken op afstand is voor velen van ons de praktijk van alle dag geworden. Samenwerken, communiceren en de toegang tot onze toepassingen wordt door een moderne werkplek gefaciliteerd. Maar samen met de nieuwe kansen die onze moderne werkplek hierbij biedt, wordt hiermee ook een groot aantal nieuwe beveiligingsuitdagingen geïntroduceerd.

Met het verschuiven van on-premises omgevingen naar de cloud, verandert ook de manier waarop we naar beveiliging kijken. Hoewel de gelaagdheid van beveiligingsmaatregelen nog steeds van belang is, zien we een verschuiving. Informatie wordt vanaf elk willekeurig device geopend, vanaf elke locatie en op elk mogelijk tijdstip. Informatie kan eenvoudig worden gedeeld met externe partijen en opgeslagen in een groot aantal cloud-toepassingen. Systemen worden on-demand en gevirtualiseerd aangeboden en koppelingen met andere systemen worden eenvoudig gemaakt.

De Security- Zero Trust workshop is bedoeld om deelnemers mee te nemen in de wereld van de moderne werkplek, wet- en regelgeving en beveiliging. Onder leiding van onze experts Rick Tucker (Modern Work & Security Consultant) en Vincent Villerius (Managing Consultant Infrastructuur & Security) leren deelnemers over de juiste Microsoft oplossingen voor de nieuwe uitdagingen.

Tijdens deze workshop: 

 • Ervaar je hoe Microsoft 365 bedreigingen op een geïntegreerde en holistische manier beschermt, detecteert en erop reageert;
 • Ervaar je het Microsoft-platform, veelvoorkomende zakelijke uitdagingen en scenario’s waaronder:
  • Identiteit gestuurde beveiliging;
  • Hoe u de beoordeling van het nalevingsrisico kunt vereenvoudigen;
  • Geïntegreerde bescherming en beheer van gegevens;
  • Intelligente reactie op verzoeken om gegevensdetectie.
  • Bekijk de apparaten, gegevens en applicaties van gebruikers – maar altijd gericht op de behoeften van gebruikers.
 • Krijg je inzicht in bestaande en nieuwe aanvalsvectoren die Microsoft in een unieke positie verkeert om te ontdekken, terwijl je begrijpt hoe Microsofts enorme automatisering gestuurde intelligentie werkt om organisaties en eindgebruikers te beschermen.

Deze workshop is in samenwerking met Microsoft en vindt op woensdag 8 maart van 09:00 – 11:00 uur plaats. Dit is een digitaal event.