Vernieuwen in het onderwijs? Start vandaag nog met het Power Platform

11 mei 2021

App in a Day workshop

Er is ontzettend veel veranderd sinds COVID-19. Het landschap van educatie is getransformeerd waarbij technologie centraal staat. Met het Power Platform kan je snel en effectief applicaties, apps, geautomatiseerde processen en dashboards ontwikkelen. Hiermee ben je in staat om beter onderwijs te faciliteren voor zowel studenten, docenten, medewerkers, ouders als leerlingen.

Ben je werkzaam in het onderwijs en wil je eenvoudig processen digitaliseren? Met behulp van het Power Platform ben je in staat om bijvoorbeeld presentielijsten automatisch uit Microsoft Teams te registreren, kun je automatisch reminders versturen naar studenten of bouw je zelf een app voor meer interactie bij blended lessen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er is veel meer!

Eerder vond er al een webinar plaats waarin je kennis maakt met het Power Platform. Met gewaardeerde gastsprekers, interessante cases en meer! Heb je dit webinar gemist? Onderaan deze pagina kun je het terugkijken!

Hands-on ervaring op doen?

Bouw nu tijdens de App in a Day workshop zelf een eigen app met het Power Platform. Wil je een app bouwen om de werkdruk onder docenten verlagen? Of wil je de focus leggen op het welzijn van studenten en docenten? Onder begeleiding van onze experts Peter de Vries (Solution Lead Modern Work en Security), Eric van Waas, Tim van Berghem en Ruben Le Pair (Power Platform Consultants bij Motion10) leer je met behulp van het Power Platform binnen één middag hoe je zelf een app kan bouwen die je direct in de organisatie kan toepassen.

Wanneer: Dinsdag 11 mei
Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Waar: ONLINE via Microsoft Teams

De workshop heeft reeds plaatsgevonden, aanmelden is niet meer mogelijk.

 

Maak kennis met het Power Platform in het onderwijs

Dit webinar is al geweest. Heb je het gemist? Bekijk onderaan de pagina de opname van het webinar.

Op donderdag 22 april gaven Motion10 en Microsoft het webinar:Vernieuwen in het onderwijs? Start vandaag nog met het Power Platform. Laat je inspireren, motiveren en ontdek de voordelen van het Power Platform. Met gewaardeerde gastsprekers, interessante cases en meer!

Programma

15:30 – 15:35   Welkom
15.35 – 15.50   Productiviteit in het hoger onderwijs | Maartje Couck (Learning Specialist bij Microsoft)
15:50 – 16:10   Introductie Power Platform, aanpak en next steps | Peter de Vries (Solution Lead Modern Work en Security bij Motion10)
16.10 – 16.20   Interview met Anouk Schippers (Power Platform Specialist bij Microsoft) en Joeri Blomberg (Docent bij Stichting Klasse) over het Power Platform in de praktijk
16:20 – 16.30   Q&A

Webinar ‘Vernieuwen in het onderwijs? Start vandaag nog met het Power Platform’ gemist? Geen probleem! Bekijk de opname van het webinar hier terug.

Meer weten over het Power Platform? Lees dan snel verder.