Maak kennis met het Power Platform in het onderwijs

Low code development stelt organisaties in staat om snel en effectief applicaties, apps, geautomatiseerde processen en dashboards uit te rollen. Middels deze werkwijze kan er een hogere productiviteit worden behaald. 

Bent u werkzaam in het onderwijs en op zoek naar relatief eenvoudige manieren om de onnodige hoeveelheid administratie, registratie en bureaucratie aan te pakken en beter te stroomlijnen? Wilt u de aansluiting op de arbeidsmarkt verbeteren, het onderwijs flexibiliseren of het welzijn van de studenten en docenten verbeteren? Ontdek de waarde van het Microsoft Power Platform en leer wat low code uw instelling kan brengen en welke voordelen en innovaties dit voor uw business met zich meebrengt.

Op dinsdag 9 maart organiseert Motion10 in samenwerking met Microsoft het Online Event: “Vernieuwen in het onderwijs? Start vandaag nog met het Power Platform”. Het event is bedoeld om u te inspireren en inzicht te geven rondom de mogelijkheden van het Power Platform. In de ochtend hebben wij een aantal interessante sprekers op het programma staan. Aansluitend bieden wij u de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Wilt u een app bouwen om de werkdruk onder docenten verlagen? Of wilt u de focus leggen op het welzijn van studenten en docenten? Onder begeleiding van onze experts leert u binnen één middag hoe u zelf een app kan bouwen die u direct in de organisatie kan toepassen.

Programma

09:00 – 09:05    Virtueel welkom
09.05 – 09.25    Productiviteit in het hoger onderwijs – Maartje Couck (Learning Specialist bij Microsoft)
09:25 – 10:00    Introductie Power Platform + Aanpak en Next Steps – Peter de Vries (Solution Lead Modern Work en Security bij Motion10)
10.00 – 10.20    Interview tussen Anouk Schippers (Power Platform Specialist bij Microsoft) en Joeri Blomberg (Docent bij Stichting Klasse) over zijn Power Apps journey

10:20 – 10.30    Q&A

10:30 – 10:45    Break

10:45 – 16:00    Bouw nu zelf een eigen app onder begeleiding van Peter de Vries (Solution Lead Modern Work en Security), Eric van Waas, Tim van Berghem en Ruben Le Pair (Power Platform Consultants bij Motion10).

Laat u inspireren en motiveren! Reserveer 9 maart in uw agenda en maak kennis met het Power Platform! Bent u IT Manager en op zoek naar de mogelijkheid om oplossingen te bouwen die bedrijfsprocessen versnellen? Zorg dat u de ochtendsessie niet mist! Direct de kennis in de praktijk brengen? Neem dan de hele dag deel en bouw gelijk uw eigen app.