Power Platform in het Hoger Onderwijs

19 april 2023

Achieve more with less

Met de stijgende vraag naar digitale oplossingen en een toenemend tekort aan IT-resources is het cruciaal voor organisaties om de IT-ontwikkelingsstrategieën aan te passen en elke medewerker in staat te stellen bij te dragen aan het automatiseren van de bedrijfsprocessen.

Neem deel aan ons Power Platform event om te leren hoe ook jij de volgende stap kunt maken in optimaal inzetten van jouw medewerkers en het beheren van stijgende kosten kunt ondersteunen in deze snel veranderende wereld.

Schrijf je in voor de roundtable op woensdag 19 april en leer van onze experts; Peter de Vries (Solution Lead Modern Work & Security, Motion10), Niels Aarts (Power Platform Consultant, Motion10) en Dick Paul (Project Manager Digitaal Samenwerken & Document Management, Tilburg University) hoe het Microsoft Platform je kan helpen jouw bedrijf te optimaliseren. Ontdek hoe zij het Microsoft Power Platform gebruiken en hoe zij bedrijfsprocessen hebben geoptimaliseerd met als resultaat lagere kosten en een moderne IT-strategie.

Kom naar het event en ervaar de volgende voordelen:
– Verkrijg meer informatie over het Microsoft Power Platform, Achieve more with less
– Hoor hoe Tilburg University hun bedrijfsprocessen optimaliseren met het Microsoft Power Platform
– Netwerk met collega’s van andere organisaties en branches

Agenda woensdag 19 april 2023
– 09.45 – 10.00 uur  Check-in en inloop
– 10.00 – 12.00 uur  Roundtable: Procesmatig werken binnen het Hoger Onderwijs faciliteren met het Power Platform
– 12.00 – 13.00 uur  Netwerk lunch

Locatie: Microsoft Nederland, Schiphol