Van Experimenteren naar Implementeren met AI

03 oktober 2023

Reserveer 3 oktober 2023 in jouw agenda en zorg ervoor dat je deze middag niet mist!

Kunstmatige intelligentie (AI) en de impact ervan op ons leven is groot. Denk bijvoorbeeld aan ChatGPT en OpenAI. Als je maar de juiste kennis, skills en middelen hebt, wordt AI steeds laagdrempeliger om in te zetten in je organisatie. Graag nodigen wij je uit voor het event “Van Experimenteren naar Implementeren met AI” georganiseerd door HSO en Motion10 op dinsdag 3 oktober 2023 bij The Dutch in Spijk.

Als één van de weinige Microsoft partners zijn wij bekroond met de Microsoft Advanced Specialist AI & Machine Learning, dus het belooft een inspirerende middag te worden met dé Microsoft AI specialisten van Nederland aan het woord. Trendwatcher Richard van Hooijdonk geeft zijn visie over Generatieve AI. CoffeeRoots, een internationale organisatie met ’s werelds breedste assortiment premium koffie- en theeproducten, vertelt over de toepassing van AI binnen de organisatie.

Na deze inspirerende sessies nodigen wij je graag uit om te ontspannen en te netwerken met gelijkgestemde professionals tijdens een golfclinic, ontworpen voor zowel ervaren golfers als beginners. Voor degenen die het interessant vinden om meer de inhoud in te duiken, is er de Innovatiemarkt. Deze markt biedt een gevarieerd scala aan geavanceerde technologieën, waardoor je de kans krijgt om uit de eerste hand de potentie van op AI-gebaseerde oplossingen te ervaren. Denk bijvoorbeeld aan Copilot, VR en machine learning.