Motion10 heeft de specialisatie AI en Machine Learning in Microsoft Azure behaald

7 juni 2023

Motion10 heeft vandaag aangekondigd dat het de specialisatie AI en Machine Learning in Microsoft Azure heeft behaald, een erkenning van de diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en bewezen succes van een servicespartner bij het bevorderen van de adoptie van AI en het implementeren van Azure-oplossingen voor de levenscyclus van machine learning en AI-gestuurde apps.

De specialisatie AI en Machine Learning in Microsoft Azure kan alleen worden behaald door partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en personeelsvaardigheden, en die ook een externe audit van hun AI- en machine learning-technische praktijken doorstaan. Naarmate de snelheid van het bedrijfsleven toeneemt, zoeken organisaties van alle soorten en maten naar manieren om processen te stroomlijnen en eenvoudigere, snellere en slimmere middelen te leveren om hen te helpen bij te blijven. Partners met de specialisatie AI en Machine Learning in Microsoft Azure kunnen jou de tools en kennis bieden om AI-oplossingen op jouw voorwaarden te ontwikkelen, AI in jouw kritieke toepassingen te integreren en verantwoorde AI in de praktijk te brengen.

Alex Zweekhorst, Unit Manager van het Data & Analytics-team van Motion10, verklaarde: “In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het ontwikkelen van onze AI-competenties. We hebben veel ervaring opgedaan met het daadwerkelijk implementeren van machine learning-modellen binnen Azure. De specialisatie ‘AI en Machine Learning in Microsoft Azure’ kan alleen worden behaald als je kunt aantonen dat je modellen in productie hebt met live data. Terwijl veel organisaties de afgelopen jaren zijn blijven steken in experimenten, zijn wij actief bezig geweest met implementatie samen met onze klanten. Hier creëren we echte toegevoegde waarde op de markt!”

Jerrold Stolk, Technology Lead Data & Analytics bij Motion10, voegt toe: “We zien het gebruik van AI in projecten en oplossingen als een geweldige kans voor onze klanten. We streven ernaar AI strategisch in te zetten om procesoptimalisatie, verhoogde productiviteit en de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten voor onze klanten te bereiken. Als het gaat om de combinatie van Microsoft en AI, geloven we sterk in de kracht van die samenwerking. Met Microsoft Azure hebben we een robuust en schaalbaar platform tot onze beschikking, waarmee we AI-modellen naadloos kunnen integreren met de bestaande infrastructuur en bedrijfsgegevens van onze klanten. Data vormt het hart van AI, omdat AI net zo goed is als de data die je eraan toevoert. Door bedrijfsgegevens te integreren met AI kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij de behoeften van elke organisatie.”

Andrew Smith, General Manager, Partner Program Management bij Microsoft, voegde toe: “De specialisatie AI en Machine Learning in Microsoft Azure benadrukt de partners die worden beschouwd als de meest capabele bij het implementeren van Azure-oplossingen voor de levenscyclus van machine learning en AI-gestuurde apps. Motion10 heeft duidelijk aangetoond dat ze zowel de vaardigheden als de ervaring hebben om klanten te helpen bij de adoptie van AI en Machine Learning in Microsoft Azure-specialisatie.”

Naast het behalen van de specialisatie AI en Machine Learning in Microsoft Azure, heeft Motion10 succesvol de volgende aanvullende specialisaties behaald:

  • Advanced Specialisatie: Datawarehousemigratie naar Azure
  • Advanced Specialisatie: Adoptie en Verandermanagement
  • Advanced Specialisatie: Analytics in Microsoft Azure 

Meer weten?

Geïnteresseerd in het implementeren van AI binnen jouw organisatie? Neem contact op met Alex Zweekhorst (Unit Manager Data & Analytics, Motion10) om te ontdekken hoe jouw zakelijke doelen kunnen worden bereikt met behulp van AI!

Neem contact op