HSO: de eerste full-service Microsoft partner van Nederland

6 december 2023

HSO: de eerste full-service Microsoft partner van Nederland

Op 1 januari 2024 integreert Motion10 met HSO. Vanaf dat moment profiteren onze klanten van onze gezamenlijke kracht op het gebied van Integratie, Data & AI, Moderne Werkplek, Security, Low-code en implementatie- en beheer van Business Applicaties. Met deze integratie is HSO de eerste full-service Microsoft partner van Nederland en – met de komst van SolutionWise, het OutSystems label van Motion10 – ook actief op het gebied van OutSystems.

In het kort

“Vanaf 1 januari heten we jou welkom als HSO.”

HSO is één van de leading Microsoft partners wereldwijd. Met 2.200+ medewerkers in Europa, Noord-Amerika en Azië ondersteunt HSO lokale en internationale bedrijven in retail, groothandel, industrie, zakelijke- en financiële dienstverlening.

Sinds de overname van Motion10 door HSO in november 2022, wordt er al op diverse gebieden intensief samengewerkt. Met de verdere integratie per 1 januari, worden met name de Integratie, Data & AI en Cloud Services diensten van HSO verder versterkt. Zo kunnen we als één geheel nog beter bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsprestaties en resultaten van onze klanten én inspireren we onze mensen vanuit een bredere dienstverlening het beste uit zichzelf te halen.

Vanaf 1 januari streven Motion10 en HSO deze ambitie na onder één naam, en dan mogen we onszelf als HSO oprecht de eerste full-service Microsoft partner van Nederland noemen; met tevens een sterk trackrecord op het gebied van OutSystems. Daar zijn we trots op!

Met 600 experts in Nederland, erkenning door Microsoft op alle beschikbare solutionsgebieden, als trots lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle én met onze near- en offshore capaciteiten, zijn wij uniek gepositioneerd om onze klanten op een geïntegreerde manier te bedienen.


Weten hoe wij onze klanten helpen resultaten te behalen?

Kijk op www.hso.com.