Skyline & Dine

12 juni 2017

Speciaal voor en met onze meest gewaardeerde partners

De missie van Motion10 is vastgelegd in de cirkel van groei. We vinden het belangrijk om de successen die we met onze klanten en partners behalen, te delen. Daarom steunen wij regelmatig goede doelen. We proberen klimaatneutraal te opereren, en we steunen lokaal ondernemerschap. En om dezelfde reden bieden we u ook iets bijzonders aan, om onze partnership en samenwerking te vieren.

Deze dag is speciaal voor en met onze meest gewaardeerde partners. 13 september staat in het teken van de Rotterdamse architectuur en lekker eten. We hebben een dynamisch programma, waarin u kunt genieten van de pareltjes van Rotterdam, en kennis kunt maken met lokale ondernemers. Daarnaast is er tijd om tijdens het nuttigen van een drankje te genieten van de skyline van Rotterdam en uiteraard te proeven van Rotterdamse lekkernijen. 

Meld u nu aan voor Skyline & Dine!

Aanmelden

Programma

Tussen 13.30 en 14.00 uur verzamelen we bij gebouw De Rotterdam. Vanuit daar zullen we met de metro richting de Markthal gaan, waar onze Turbo Tour gaat beginnen. Wanneer u met de auto komt, kunt u uw auto kwijt in de Q-park van De Rotterdam. Wanneer u uit de regio Rotterdam komt, is het echter verstandiger om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer.

  • 13.30 – 14.00 uur     Verzamelen bij Motion10.
  • 14.00 – 16.30 uur     Turbo Tour Rotterdam.
  • 16.30 – 17.00 uur     Borreltje op de 42ste verdieping van De Rotterdam.
  • 17.00 – 20.00 uur     Culinaire belevenis met uitzicht op de Maas.

Startlocatie: Wilheminakade 175, 3072AP in Rotterdam.

De Rotterdam Turbo Tour

Rotterdam is de stad van de Architectuur! Daarom bieden we u een Rotterdam Turbo Tour aan. De tour neemt u mee langs het nieuwe Centraal Station, de Markthal, de Kubuswoningen, het monumentale Stadhuis, het getransformeerde Timmerhuis en uiteindelijk De Rotterdam. Met Europa’s snelste liften gaat u naar de 42ste verdieping, waar u kunt genieten van een fenomenaal 360°-uitzicht op de Erasmusbrug, het centrum en de hoogbouw, de Kuip, Rijnhaven en Katendrecht. Een gids brengt u in 2,5 uur langs en in toparchitectuur. U komt op verdiepingen waar u anders niet komt, u bent in Zuid en op Noord én u hoort al wandelend het verhaal van de bouw van de stad vanaf het jaar 1300 tot nu. Deze Turbo Tour is spectaculair veelzijdig!

Meer informatie over de Turbo Tour vind u hier.

Meld u nu aan!