Menu

Het nieuwe werken

Een digitale werkomgeving brengt mensen samen. Het maakt het mogelijk om bedrijfsinformatie, externe informatie, processen en toepassingen te combineren in één centrale werkomgeving. Zo werken medewerkers, klanten, leveranciers en andere externe partijen beter samen en kunnen zij makkelijker informatie uitwisselen. Overal en altijd.

Gemakkelijk samenwerken in, en delen en beheren van uw documenten

SharePoint heeft vele gezichten. Het kan gebruikt worden als instrument voor kennismanagement, business intelligence, documentmanagement en contentmanagement voor inter- en intranet. Organisaties die ermee zijn gaan werken, ervaren dat als een enorme stap voorwaarts.

Social Enterprise met SharePoint

In Microsoft SharePoint zijn veel functionaliteiten aanwezig die kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van een social enterprise. Het kan als organisatiebreed platform worden ingezet om iedereen toegang te geven tot social tooling. Dit zorgt ervoor dat kennis veel gemakkelijker gedeeld en gevonden kan worden binnen uw organisatie.

Zaakgericht werken

Bij sommige organisaties draait het primaire proces rondom zaken of dossiers. Zaken en dossiers hebben een duidelijk begin en einde en leunen zwaar op documenten en de opbouw van een dossier. SharePoint is bij uitstek geschikt om zaakgericht werken te ondersteunen.

SharePoint functioneel beheer? Download de whitepaper.

SharePoint server, online of Office 365

Ons SharePoint-team bestaat uit ervaren consultants, architecten en trainers. We hebben al vele klanten geholpen met het implementeren en breed geaccepteerd krijgen van een nieuwe digitale werkomgeving op SharePoint en Office 365. Motion10-consultant Wesley Bakker is een SharePoint Master. Niet voor niets heeft Microsoft Motion10 verkozen tot Business Critical SharePoint partner (BCSP) in Nederland. Onze specialisten weten wat er komt kijken bij de implementatie van een digitale werkomgeving. Vanzelfsprekend is hun technologische kennis op topniveau. Maar bovenal zijn zij een businesspartner. Motion10 bouwt niet zomaar een oplossing; wij denken met u mee over hoe een digitale werkomgeving kan bijdragen aan uw organisatiedoelstellingen. Wij zorgen ook voor draagvlak, trainingen en goede governance. Wij helpen u de werkelijke waarde van digitaal samenwerken te realiseren.