SharePoint

Voor digitaal samenwerken

  • Gemakkelijker samenwerken en kennisdelen
  • Structuur in het beheer van uw documenten
  • Platform voor de social enterprise
  • Zaakgericht werken ondersteunen

Het nieuwe werken

Een digitale werkomgeving brengt mensen samen. Het maakt het mogelijk om bedrijfsinformatie, externe informatie, processen en toepassingen te combineren in één centrale werkomgeving. Zo werken medewerkers, klanten, leveranciers en andere externe partijen beter samen en kunnen zij makkelijker informatie uitwisselen. Overal en altijd. SharePoint is een standaard onderdeel van Microsoft Office 365.

Gemakkelijk samenwerken in, en delen en beheren van jouw documenten

SharePoint heeft vele gezichten. Het kan gebruikt worden als instrument voor kennismanagement, business intelligence, documentmanagement en contentmanagement voor inter- en intranet. Organisaties die ermee zijn gaan werken, ervaren dat als een enorme stap voorwaarts.

Social Enterprise met SharePoint

In Microsoft SharePoint zijn veel functionaliteiten aanwezig die kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van een social enterprise. Het kan als organisatiebreed platform worden ingezet om iedereen toegang te geven tot social tooling. Dit zorgt ervoor dat kennis veel gemakkelijker gedeeld en gevonden kan worden binnen jouw organisatie.

Zaakgericht werken

Bij sommige organisaties draait het primaire proces rondom zaken of dossiers. Zaken en dossiers hebben een duidelijk begin en einde en leunen zwaar op documenten en de opbouw van een dossier. SharePoint is bij uitstek geschikt om zaakgericht werken te ondersteunen.

SharePoint en Office 365 strategisch inzetten? Download het boek.

SharePoint inzetten voor Scrum en Agile werkwijzen

Het in teamverband snel opleveren van resultaten in een dynamisch en complex speelveld wordt steeds belangrijker om succesvol te zijn en te blijven. Scrum en Agile hebben als methodieken vooral de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen als effectief hulpmiddel bij de implementatie van een digitale werkplek op basis van Office 365. De whitepaper “SharePoint Online inzetten voor Scrum initiatieven” is bedoeld voor professionals in de IT die nieuwsgierig zijn naar nieuwe, efficiëntere manieren voor het faciliteren van de scrum aanpak.

Download de SharePoint Scrum paper nu

Ervaren team met focus op adoptie

Ons SharePoint-team bestaat uit ervaren consultants, architecten en trainers. We hebben al vele klanten geholpen met het implementeren en breed geaccepteerd krijgen van een nieuwe digitale werkomgeving op SharePoint (Online) en Office 365. \

Onze specialisten weten wat er komt kijken bij de implementatie van een digitale werkomgeving. Vanzelfsprekend is hun technologische kennis op topniveau. Maar bovenal zijn zij een businesspartner. Motion10 bouwt niet zomaar een oplossing; wij denken met je mee over hoe een digitale werkomgeving kan bijdragen aan jouw organisatiedoelstellingen. Bij iedere samenwerking staat adoptie centraal. Wij helpen je zorgen voor draagvlak, trainingen en goede governance. Wij helpen je de werkelijke waarde van digitaal samenwerken te realiseren.