Office 365

Slimmer en efficiënter samenwerken

  • Plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken
  • Makkelijker samenwerken met medewerkers, partners, en klanten
  • Kennis gemakkelijk delen en terugvinden
  • Een breed geaccepteerd virtueel kantoor

Ontdek de echte kracht van digitaal samenwerken in de cloud met Microsoft Office 365

Plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken: dat kan met jouw collega’s, partners of klanten. Met Office 365 kun je snel aan de slag met Office, SharePoint, Skype for Business, Power BI, Project en Exchange. Hoe zet je Office 365 strategisch in, en hoe zorg je voor een succesvolle adoptie door jouw medewerkers?

Samenwerken in de cloud

Samenwerken in de cloud is nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu met Office 365. Creëer dezelfde gebruikerservaring voor Office en SharePoint, zonder de software zelf te installeren, in te richten en te beheren. Medewerkers kunnen direct aan de slag, ongeacht locatie, device of browser.

De impact van Office 365 op jouw organisatie

Wat is de impact van Office 365 op jouw IT-strategie en -governance? Motion10 adviseert met een gedegen stappenplan hoecje dit het beste kunt aanpakken.

  • Strategie: bepaal strategie, roadmap en aanpak voor de implementatie.
  • Organiseren en creëren: leg vast hoe je zaken als documentbeheer en het creëren van inhoud wilt inrichten binnen Office 365.
  • Ontdekken en delen: definieer een manier waarop je informatie kunt ontdekken en delen, zodat samenwerken een sociale aangelegenheid wordt.
  • Beheren: bepaal hoe je Office 365 gaat inrichten en beheren.
  • Uitbreiden: bekijk de mogelijkheden om Office 365 uit te breiden voor extra functionaliteiten, zoals geavanceerde workflows en apps.

Download nu het boek: "Office 365 strategisch inzetten"

Intranet, portaal of document management systeem

Motion10 helpt organisaties bij het inrichten van de digitale werkplek. Een intranet, extranet of document management systeem waardoor iedereen efficiënter samenwerkt. Motion10 heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met Office 365 en hierop gebaseerde oplossingen.

Office 365 Modelkantoor aanpak

Met onze kennis en expertise helpen wij onze opdrachtgevers het Office 365-platform succesvol te implementeren, bij voorkeur zonder maatwerk. Wij betrekken jouw medewerkers actief, zodat er snel een breed geaccepteerd virtueel kantoor ontstaat. Op basis van de Scrum-methodiek wordt de omgeving ingericht, om adoptie te bewerkstelligen. Bij Motion10 kun je rekenen op een volledig verzorgde implementatie, waarbij wij de afspraken nakomen en vaak zelfs de verwachtingen overtreffen.