Low code voor lokale overheden

Met het Microsoft Power Platform kunt u iedereen in uw organisatie in staat stellen om innovatieve ideeën om te zetten in Moderne business Apps, zonder code te schrijven. Motion10 organiseert in samenwerking met Microsoft de App in a Day workshop, gericht op het toepassen van Low code applicatie-ontwikkeling binnen de lokale overheid. De App in a Day workshop vindt plaats op 22 juni, op het kantoor van Microsoft NL te Schiphol.

Welk idee zou u graag snel in de praktijk willen toetsen? Een App voor burgers om zelf gegevens in te kunnen zien of een wijziging aan te vragen? Of toch het automatiseren van een proces waarbij bijvoorbeeld aanvragen en goedkeuringen in de juiste volgorde langs de juiste personen gaan?

Met Microsoft Power Apps stelt u iedereen in uw organisatie in staat om snel innovatieve apps te ontwikkelen met intuïtieve drag-and-drop functionaliteit, om zo snel business value te creëren. Verbind de Apps in één klik met uw data om altijd te acteren op basis van de nieuwste inzichten, zonder in te boeten op veiligheid en compliance. Hoe u dat doet leert u tijdens de App in a Day workshop.

Leer zelf Moderne business applicaties creëren in één dag

Schrijf u vandaag nog in voor deze interactieve training en leer hoe u business applicaties op maat kunt creëren zonder code te schrijven, met behulp van onder andere Power Apps en Power Automate. U leert hoe u zelf mobiel toegankelijke Apps kunt bouwen die waarde toevoegen voor uw burgers en collega’s, en hoe u deze veilig en beheerst kunt uitrollen naar de hele organisatie.

Meld u aan voor de App in a Day workshop

De App in a Day workshop vindt plaats bij Microsoft op Schiphol, op donderdag 22 juni van 9.00 tot 17.00 uur. De workshop wordt geleid door Patrick de Neuve, Solution Architect Apps & Infra en Eric van Waas, Functional Consultant Business Productivity bij Motion10.

• Doelgroep: Lokale overheid
  • Locatie: Microsoft, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol
  • Tijd: 09.00 – 17.00 uur.

Breng uw eigen Windows-laptop mee, wij zorgen voor de rest.