App in a Day workshop

23 september 2021

Microsoft Power Platform - Low code voor iedereen

De App in a Day Workshop heeft reeds plaatsgevonden en registratie is gesloten.

Leer moderne business apps creëren in één dag

Met het Microsoft Power Platform stel je iedereen in jouw organisatie in staat om innovatieve ideeën om te zetten in moderne business apps, zonder code te schrijven. Gericht op het toepassen van low code applicatie-ontwikkeling binnen organisaties, organiseert Motion10 in samenwerking met Microsoft de online App in a Day workshop.

Met welk je idee wil je graag snel business value creëren? Een app voor jouw organisatie om zelf gegevens in te kunnen zien of een wijziging aan te vragen? Of misschien het automatiseren van een proces waarbij aanvragen en goedkeuringen in de juiste volgorde langs de juiste personen gaan?

Tijdens de App in a Day workshop maakt je kennis met Power Automate en Power Apps. Microsoft Power Apps maakt het voor iedereen in jouw organisatie mogelijk om snel innovatieve en mobiel toegankelijke apps te ontwikkelen met intuïtieve drag-and-drop-functionaliteit, en deze beheerst uit te rollen naar de rest van de organisatie. Tijdens de App in a Day workshop leer je apps in één klik met jouw data te verbinden, waarmee je beslissingen neemt op basis van de nieuwste inzichten, zonder in te boeten op veiligheid en compliance.

Meld je aan voor de App in a Day workshop

De eerstvolgende App in a Day workshop vindt online plaats op donderdag 23 september van 09.00 – 16.00 uur. De workshop wordt geleid door Peter de Vries (Solution Lead Modern Work & Security bij Motion10) en Tim van Berghem (Consultant Modern Work & Security bij Motion10).

  • Datum: Donderdag 23 september
  • Locatie: Online, via Microsoft Teams
  • Tijd: 09.00 – 16.00 uur

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, ontvangt je van ons per mail een bevestiging van jouw deelname en een link die toegang geeft tot deze sessie. Er zijn een aantal plekken per sessie beschikbaar.