Event: Azure Databricks hands-on kennissessie

28 februari 2019

Hands-on kennissessie over Azure Databricks

Op donderdag 28 februari organiseert Motion10 een hands-on kennissessie over Azure Databricks. Leer Databricks kennen aan de hand van een live demo en hands-on labs. Mis deze sessie niet en meld je direct aan! 

Wat is Azure Databricks 
Azure Databricks is een op Apache Spark gebaseerd analyseplatform, geoptimaliseerd voor het Microsoft Azure-platform voor cloudservices. Databricks biedt, gestroomlijnde werkstromen en een interactieve werkruimte voor Data Scientists en bedrijfsanalisten.

Event: Live demo en hands-on labs met Databricks 
Tijdens deze interactieve kennissessie introduceren we Databricks en Spark en laten we zien wat je er allemaal mee kunt. Uiteraard niet alleen theorie, zo zal er ook een live demo van een Databricks-oplossing gepresenteerd worden.

Na deze introductie gaan we aan de slag met hands-on labs. In een lab naar jouw keuze ga je met een groep aan de slag met een vraagstuk. Door het toepassen van bijvoorbeeld Machine Learning of real-time analytics lever je de gevraagde inzichten op.

Voor wie? 

  • (Bijna) afgestudeerde studenten die een indruk willen krijgen van het bedrijfsleven;
  • Beginnende consultants op zoek naar een nieuw kennisgebied;
  • Developers werkzaam bij klanten en met interesse in Databricks.

Agenda: 
De avond is op donderdag 28 februari bij Motion10, op de 42ste verdieping van De Rotterdam in Rotterdam. De avond duurt vanaf 18:00 tot 21:00, en zal de volgende opbouw hebben:

  • Diner;
  • Introductie Databricks;
  • Live demo;
  • Hands-On Labs.

Als jij Azure Databricks wilt leren kennen, wil je deze avond niet missen. Meld je direct aan door te mailen naar recruitment@motion10.com!