Event: Better, Stronger, Faster

21 november 2019

De toegevoegde waarde van User Experience Design bij IT-projecten

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de dag. Bekijk de video hieronder.

Vaak worden in de IT nog altijd applicaties opgeleverd die niet goed aansluiten bij de behoefte van de eindgebruiker. Onze User Experience experts krijgen daarom steeds vaker de vraag om even mee te kijken met de eindgebruikers en samen met hen de requirements in kaart te brengen. Door dit samen te doen, ontstaat er uiteindelijk een grafisch aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing. Dat verhoogt de adoptie en de ROI van IT-projecten. Wat is jouw visie en inzicht op het gebruik van User Experience Design bij IT-projecten?

Tijdens het webinar op 3 oktober leerde je meer over User Experience in de IT. Het evenement op 21 november is een verdiepingsslag. Het geeft je inspiratie en inzicht in de praktische stappen die je kunt zetten om aan de slag te gaan of om jouw organisatie te overtuigen van de kracht van User Experience en User Centered Design. We geven de experts het woord. De keynote wordt verzorgd door Tom de Bruyne. Tom is partner en co-founder van het reclamebureau SUE Amsterdam. Hij is een expert in gedragsontwerp, overtuigingspsychologie en marketing innovatie. Tom is ook TEDX-spreker. Hij gaat je zeker inspireren!

De praktijkcase wordt gegeven door ABN AMRO Pensioenfonds. Joost Schuijt is projectmanager/senior application manager en geeft je een kijkje in de keuken van het IT-project, dat succesvol is geïmplementeerd dankzij het gebruik van UX- en User Centered Design. Uiteraard inclusief de lessons learned. Je wilt dit evenement niet missen!

Wil je weten hoe je met het gebruik van User Experience Design meer succesvolle oplossingen kunt bouwen en welke praktische stappen je kunt nemen? Meld je dan nu aan voor het evenement op 21 november 13.30 tot 18.00 uur in Rotterdam.

Waarom moet je naar dit User Experience-event komen?

Voor veel bedrijven is User Experience Design nog een relatief onbekende term. Maar steeds vaker worden onze experts ingeschakeld om de IT-organisatie te ondersteunen en te helpen. Dit doen zij door de behoefte van de eindgebruiker als eerste in kaart te brengen. Wat drijft de mens nu? Wat kunnen we leren van de psychologie? Om antwoord te geven op deze vragen en meerdere vragen rondom het succesvol implementeren van IT-projecten, organiseren we dit evenement rondom User Centered Design, User Experience, Adoptie & Change en Data & Analytics.

Programma

De inloop is van 13.30 tot 14.00 uur. Daarna start het programma van 14.00 tot 18:00 uur.

Waar wordt het evenement georganiseerd?

Op de 42ste verdieping van De Rotterdam. Wilhelminakade 175, 3072 AP Rotterdam

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Voor het evenement nodigen we personen uit die verantwoordelijk zijn voor IT-projecten binnen hun organisatie. Voorbeelden van functies waarvoor het evenement georganiseerd wordt:

  • CIO/CTO
  • Manager Customer Insights
  • Informatiemanager
  • IT-Teamleiders
  • IT-managers
  • Verantwoordelijke voor IT-implementaties

 

Inspiratie opdoen?

We hebben al eerder gesproken over User Experience en User Centered Design. Hieronder wat tips om alvast wat informatie over UX tot jou te nemen:

Wil je weten hoe je met het gebruik van User Experience meer succesvolle oplossingen kunt bouwen en welke praktische stappen je kunt nemen? Meld je dan nu aan voor het evenement op 21 november 13.30 tot 18.00 uur in Rotterdam.

Event: Better Stronger Faster gemist?

Klik hieronder voor een impressie van dit evenement.

Wil je de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Motion10 organiseerde het event “Better, Stronger, Faster” om je inspiratie te bieden en praktische stappen aan te reiken om de impact van IT-projecten te vergroten met behulp van UX Design.”