SharePoint Saturday 2019

29 juni 2019

De laatste ontwikkelingen in Microsoft 365 en Azure

Op zaterdag 29 juni vindt de 9e editie van SharePoint Saturday Netherlands plaats. Een gratis conferentie met sessies van toonaangevende nationale en internationale sprekers, voor Office 365 en SharePoint gebruikers, beheerders, ontwikkelaars, architecten en andere professionals. Motion10 is als sponsor aanwezig, kom langs bij onze stand voor een gezellig gesprek. 

Wat ooit begon als een SharePoint evenement, is inmiddels een Microsoft 365 brede conferentie geworden met ook veel sessies rondom Teams, PowerApps, Security en Azuregerelateerde onderwerpen. Ook dit jaar kun je weer uitkijken naar een mooie mix van internationale en nationale sprekers; van gelouterde, ervaren rotten en jong talent. 

Meer over het programma van SharePoint Saturday NL 2019 

Het event vindt plaats op Zaterdag 29 juni in het Van der Valk Hotel  in Vianen. Er zijn vijf breakout sessies in vier time slots. De sessies zijn onderverdeeld in Functional, (Nocode) Development en IT-Pro.  

Ook dit jaar zullen zowel Nederlandse als internationale sprekers op het event spreken. Vorig jaar spraken onder andere Spencer Harbar (MCA, MCM, MVP UK), Bill Ayers (MCMS, MCT, MVP UK), Bram de Jager (MCSM NL), Albert-Jan Schot (MVP NL), Adis Jugo (MVP D) en Ed Muster (MVP Canada) op de SharePoint Saturday NL. 

De laatste ontwikkelingen en inzichten van MVP’s 

SharePoint Saturday is een gezellige en leerzame dag met sessies van gerespecteerde SharePoint professionals, waaronder SharePoint MCMs en MVPs over een verscheidenheid aan SharePoint en Office 365 onderwerpen. Voor iedereen, of je nu een SharePoint architect, ontwikkelaar, beheerder of gebruiker bent! Zet 29 juni dus alvast in je agenda, en schrijf je direct in 

Motion10 is als sponsor aanwezig met een stand en enkele collega’s. Zien we elkaar daar?