User-Centered Design aanpak brengt dashboard in wereldwijde top 5 Unilever

18 november 2020

User-Centered Design aanpak brengt dashboard in wereldwijde top 5 Unilever

Dit webinar is al geweest. Hebt je het gemist? Download onderaan de pagina de opnames van het webinar.

Hoe breng je een grote hoeveelheid complexe informatie op een duidelijke manier samen in één rapportage? Eén rapportage, waarmee 450 eindgebruikers – variërend van hoger management op Europees niveau, tot medewerkers die verantwoordelijk zijn voor een enkele productgroep binnen een specifiek land – een optimaal inzicht krijgen in de supply chain kosten, met als doel deze te verlagen. Deze uitdaging hebben we voor Unilever opgepakt met onze User-Centered Design aanpak.

De User-Centered Design aanpak van Motion10 zorgt voor snelle dashboard-adoptie onder de eindgebruikers van Unilever. Daardoor staat het dashboard kort na de release al in de wereldwijde top 5 van meest gebruikte dashboards binnen Unilever. In totaal zijn binnen Unilever meer dan 90.000 dashboards in gebruik.

In het webinar ‘User-Centered Design aanpak brengt dashboard in wereldwijde top 5 Unilever’ op woensdag 18 november van 10.00 tot 11.00 vertellen Daniel Treuren (UX Designer bij Motion10), Alvin Amatsari (Strategic Data & Analytics Consultant bij Motion10) en Jeroen Bronzwaer (Finance Manager bij Unilever) je waarom en hoe de User-Centered Design aanpak van Motion10 dit mogelijk maakt en wat het Unilever oplevert.

Wat leert je tijdens dit webinar:

  • Waarom de User-Centered Design aanpak het verschil maakt in het project bij Unilever
  • Hoe de User-Centered Design aanpak het verschil maakt in het project bij Unilever
  • Wat de snelle adoptie van het dashboard door de eindgebruikers Unilever oplevert
  • Ruimte voor Q&A

Na afloop van dit webinar hebt je inzicht in zowel de toegevoegde waarde van de User-Centered Design aanpak van Motion10 voor het project bij Unilever als die in IT-projecten in het algemeen.

 

Webinar User-Centered Design aanpak brengt dashboard in wereldwijde top 5 Unilever gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit live event alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook (virtueel) aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

 

Meer inspiratie

  • De klantcase ‘User-Centered Design aanpak brengt dashboard in wereldwijde top 5 Unilever’
  • De blog over de Dashboard Adoptiescan