Menu

SharePoint (online) functioneel beheren

Een SharePoint omgeving wordt tegenwoordig projectmatig geïmplementeerd. Daarbij is meestal aandacht voor een gestructureerde, gecontroleerde aanpak. En voor het realiseren van een oplossing die goed aansluit bij de functionele en technische eisen en wensen. Ook na de implementatie moet deze functionele en technische aansluiting geborgd worden. Hoe pakt u dit aan?

Voor wie?

Deze whitepaper is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen, implementeren en het beheren van SharePoint oplossingen. Dit zijn ICT medewerkers, functioneel beheerders, maar ook betrokken lijnmanagers en leden van het managementteam.

10 concrete stappen

We bieden u hiermee een stappenplan met 10 concrete stappen, om meer grip te krijgen op het functioneel beheer van een SharePoint oplossing. En om ervoor te zorgen dat uw SharePoint oplossing op functioneel niveau toekomstbestendig is.

Over de auteur

De whitepaper “SharePoint (online) functioneel beheren” is geschreven door Erwin Horstink, functioneel SharePoint en DMS consultant bij Motion10. Erwin is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en invoering van SharePoint oplossingen bij zeer uiteenlopende organisaties.