Uw eigen Modern Workplace Canvas

30 januari 2019

Erwin Lima

Digital strategist

Het Modern Workplace Framework van Motion10 helpt u een roadmap vorm te geven voor continue innovatie. Om flexibel in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en op de continu veranderende wensen van klanten, moet u eerst uw mensen intern in staat stellen innovatief en wendbaar te werken. Download hier de gratis invulversie van uw eigen Modern Workplace Canvas.

Het Modern Workplace Framework

Het Modern Workplace Framework van Motion10 helpt u te definiëren wat voor uw specifieke wensen en behoeften de beste invulling is van het digitale gedeelte van de Moderne Werkplek, en de processen die daaraan verbonden zijn. Het Framework helpt u daarnaast om een roadmap vast te leggen die u inzicht geeft in hoe u die invulling dan het beste kunt bereiken, en waar uw prioriteiten moeten liggen.

Uw eigen Modern Workplace Canvas

Download hieronder gratis – dus ook zonder uw e-mailadres of naam in te vullen – uw eigen Modern Workplace Canvas.

Download het Modern Workplace Canvas nu

Download nu

Meer informatie over het Modern Workplace Canvas?

Wilt u meer weten over het Motion10 Modern Workplace Canvas? Of wilt u hulp bij het invullen van uw eigen MWF Canvas?

  • Download hier de volledige whitepaper over het Modern Workplace Canvas, inclusief meer uitleg, en een voorbeeldinvulling.
  • Neem direct contact op met Ron Witjes, Business Lead Modern Workplace of Peter de Vries, Technology Lead Modern Workplace bij Motion10.