Menu

Nieuwe, efficiëntere manieren voor het faciliteren van de scrum aanpak

Het in teamverband snel opleveren van resultaten in een dynamisch en complex speelveld wordt steeds belangrijker om succesvol te zijn en te blijven. Scrum heeft vooral de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen als effectief hulpmiddel bij de implementatie van SharePoint en Office 365. Deze whitepaper is bedoeld voor professionals in de IT die nieuwsgierig zijn naar nieuwe, efficiëntere manieren voor het faciliteren van de scrum aanpak. Leer hoe u met SharePoint Scrum kunt ondersteunen.

In deze whitepaper wordt ingegaan op het inrichten van scrum met behulp van SharePoint voor een scrum-team. Hierbij wordt aandacht besteed aan zowel de behoeften van het team en de stakeholders als de mogelijkheden van SharePoint (online). Vervolgens wordt de waarde van Scrum met behulp van SharePoint beschreven aan de hand van een typische werkweek van een Scrum team. Per gebeurtenis wordt kort toegelicht hoe SharePoint (online) het Scrumteam en de Stakeholders en gebruikers kan helpen. Het laatste hoofdstuk vertelt u hoe u snel en gemakkelijk zelf aan de slag kunt met Scrum met behulp van SharePoint: door het downloaden van de oplossing en de implementatie daarvan in uw eigen SharePoint (online) omgeving.

SharePoint Scrum implementeren

Scrum is niet alleen een mooie manier om een nieuwe digitale werkplek te implementeren. Het werkt twee kanten op. We willen allemaal steeds meer wendbaar en flexibel kunnen werken. Veel organisaties zien het implementeren van SharePoint of Office 365 als een goed startpunt of ondersteuning van het agile vormgeven van teams of processen. Download de paper nu om te zien hoe u met behulp van Office 365 en/of SharePoint Scrum en Agile als werkwijzen kunt introduceren in uw organisatie.