Menu

Een voorspellende Data en Analytics suite

Cortana is bekend als de virtuele persoonlijk assistent op het Microsoft platform. Maar Cortana Intelligence is meer; het is de analyserende en voorspellende laag bovenop de Microsoft Business Intelligence stack. Cortana zorgt ervoor dat u data om kunt zetten in voorspellingen en geautomatiseerde, intelligente actie. Cortana maakt het mogelijk om:

  • Met behulp van Machine Learning automatische responsen te selecteren voor voorkomende inputs, zoals klantvragen.
  • Te bouwen op partneroplossingen voor uw branche zodat u snel aan de slag kunt.
  • Data uit on-premises- en cloud-oplossingen te ontsluiten en te analyseren.

Cortana communiceert op een menselijke manier

Spreek Cortana aan op uw Windows 10 device, of – indien u de app geïnstalleerd heeft – op uw Android of iOS device, en zij zal reageren. Geef Cortana Intelligence opdracht om data op te halen, te combineren en te analyseren, in uw eigen, natuurlijke taal. Of; bouw met Cortana intelligente agents of bots die zelfstandig acties kunnen uitvoeren op basis van data. Zoals bijvoorbeeld een natuurlijke respons geven op een klantvraag.

Snel en flexibel, veilig en schaalbaar

Ga snel aan de slag: bouw verder op branchespecifieke partneroplossingen of pas Machine Learning-modellen, API’s en sjablonen van de Microsoft-galerie met oplossingen aan. Maak verbinding met en haal waarde uit data van elk gewenst volume en elke variatie en snelheid, vanuit cloud- of on-premises databases. Uw gegevens en die van uw klanten zijn veilig op het vertrouwde en veilige cloudplatform van Microsoft, met versleutelde communicatie, dreigingsbeheer, en regelmatige indringingstests. Schaal elastisch naar petabytes aan data naarmate uw bedrijfsbehoeften groeien.

Download de Microsoft Business Intelligence Whitepaper

Cortana Intelligence: het beste van twee werelden

Motion10 combineert de betrouwbaarheid van managed Business Intelligence oplossingen met de flexibiliteit van Self-Service Business Intelligence. Vanwege onze jarenlange ervaring met Microsoft SharePoint en Office 365 kunt u gemakkelijk samenwerken in rapportages en visualisaties. Wij zorgen dat de informatie op gestructureerde en gecontroleerde wijze wordt gedeeld in projectteams en afdelingen.

Ervaren BI-specialisten

Onze BI-specialisten weten wat er komt kijken bij de implementatie van Microsoft Business Intelligence. Motion10 bouwt niet zomaar een oplossing. Wij denken met u mee over hoe BI kan bijdragen aan uw organisatiedoelstellingen. Neem contact met ons op voor advies en haal de meeste waarde uit uw data met Cortana Intelligence.

'