Event: Azure Lowlands 2020

24 januari 2020

Al de laatste inzichten rondom Azure PaaS

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de dag.

Microsoft investeert de laatste tijd stevig in de offerings op het gebied van Platform-as-a-Service (PaaS). Wat zijn de laatste ontwikkelingen, wat gebeurt er in de praktijk en wat is de roadmap? Motion10 was ook dit jaar weer Gold Sponsor van het Azure Lowlands event dat deze vragen beantwoordt, en dat plaatsvond op 24 januari 2020 in Rotterdam.

Na een erg succesvolle eerste editie van Azure Lowlands in 2019 hebben we dit jaar de tweede editie in Rotterdam op 24 januari. Het event was ook dit jaar weer vormgegeven als een dag waarin je in twee tracks alle laatste inzichten opdoet over het Microsoft Azure Platform as a Service (PaaS). We hebben het gehad over onderwerpen als containers, data, integratie, DevOps, IoT en AI.

Het evenement is een initiatief van twee Nederlandse Microsoft MVP’s; Steef-Jan Wiggers en onze eigen Eldert Grootenboer. Motion10 was ook dit jaar weer Gold Sponsor van het evenement.

Tracks voor developers, IT-pro’s en architecten

Wat kon je van het event verwachten? Als bezoeker kon je aansluiten bij sessies met de laatste ontwikkelingen, inzichten en roadmap rondom de Azure PaaS offerings van Microsoft. De sessies waren gericht op developers, IT-pro’s en architecten. Sprekers zijn dit jaar onder andere Azure MVPs Bert Wolters en Henk Boelman van Microsoft, Sam Cogan, en onze eigen Eldert Grootenboer en Dylan van Riel.

In het kort

“Ook dit jaar zijn we weer trotse sponsor van Azure Lowlands. Azure Lowlands is een eendaags evenement met twee tracks rond het aanbod van Microsoft Azure Platform as a Service (PaaS).”