Motion10 onderscheiden met Microsoft Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization

29 juni 2021

Motion10 onderscheiden met Microsoft Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization

Motion10 is onderscheiden met de Microsoft Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization. Wij hebben de uitgebreide externe audit succesvol doorlopen. Motion10 is trots dat het als één van de eerste Microsoft Gold Partners in Nederland de Microsoft Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization heeft behaald. De onderscheiding is het resultaat van aantoonbare resultaten die we hebben behaald in analytics-trajecten bij organisaties als Mobiliteitsfabriek, Croonwolter&dros, Riwal, Rijk Zwaan en Unilever. 

 

“Hiermee is na een onafhankelijke kwaliteitstoets aangetoond dat onze consultants over de juiste competenties beschikken, we onze klanten helpen optimaal gebruik te maken van Microsoft Azure en we tot de allerbeste partners op het gebied van Microsoft Analytics behoren”

– Alex Zweekhorst, Unit Manager Data & Analytics

Implementatie Synapse in combinatie met Motion10 PitWall

Tijdens de audit zijn verschillende trajecten beoordeeld waar Motion10 Synapse heeft geïmplementeerd in combinatie met de Motion10 PitWall, de data- en integratiesolution van Motion10. Jerrold Stolk, Technology Lead Data & Analytics: “Hiermee is objectief vastgesteld dat onze bijbehorende aanpak kwalitatief hoogwaardig is. Dit biedt een uitstekend perspectief om met deze herhaalbare aanpak op korte termijn meer organisaties in staat te stellen kwalitatief hoogwaardige datagedreven procesvoering te realiseren.”

User-Centered Design aanpak

Belangrijk onderdeel van het succes van deze trajecten is de User-Centered Design-aanpak van Motion10. Alex Zweekhorst: “Met onze User-Centered Design-aanpak zetten we eindgebruikers van nieuwe analytische oplossingen vanaf het begin centraal. Door hen bij elke stap in het ontwikkelproces te betrekken en continu requirements en feedback op te halen, wordt de eindoplossing snel door alle eindgebruikers geaccepteerd. Volgens de auditor, die wereldwijd actief is, is deze werkwijze de beste die hij ooit gezien heeft op het gebied van optimalisering van de user experience tijdens IT-projecten.”

Meer weten?

Wil je weten wat Motion10 op het gebied van Microsoft Analytics voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Alex Zweekhorst, Unit Manager Data & Analytics.

Neem contact op