Effectief samenwerken onder bijzondere omstandigheden

23 maart 2020

Vanuit het RIVM en het kabinet zijn er zoals u ongetwijfeld weet noodzakelijke maatregelen aangekondigd ter voorkoming van de verdere verspreiding van het coronavirus. Dit heeft impact op de manier waarop Motion10 op dit moment samenwerkt met onze klanten, en heeft invloed op de evenementen die we voor deze periode gepland hebben. In deze periode bieden wij extra hulp voor het makkelijk effectief thuiswerken middels onder andere de inzet van Microsoft Teams.

De impact op de samenwerking met onze klanten

Veel van onze klanten voelen de impact van de crisis, en bij veel organisaties merken wij dat medewerkers (en ook partners) gevraagd wordt om zoveel mogelijk thuis te werken. Motion10-medewerkers zetten zich onverminderd in om onze klanten te helpen met de op handen zijnde vraagstukken. We communiceren hierbij zo helder en duidelijk mogelijk met u als klant.

Mocht u alsnog vragen hebben, neem direct contact op met Frank Langeveld, Commercieel Directeur bij Motion10, uw eigen accountmanager of bel: 010-2351035.

Evenementen die gepland staan

De gevolgen van het coronavirus hebben ook impact op de evenementen die gepland staan bij Motion10 en onze partners.

De geplande evenementen in april zullen verschoven worden of in een andere vorm plaatsvinden. Denk hierbij aan een webinar dat live gestreamd wordt. We houden u via deze website, onze social-media-kanalen en e-mail op de hoogte van de manier waarop wij hiermee omgaan.

Heeft u zich al aangemeld voor één van de evenementen die in de komende tijd zouden plaatsvinden? Dan ontvangt u van ons een directe mail met verdere uitleg. De komende periode doet ons Marketingteam zijn uiterste best de planning in goede banen te leiden. Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Makkelijker thuiswerken via Teams

Iedere organisatie in Nederland neemt op dit moment in meer of mindere mate maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Zoveel mogelijk thuiswerken is een voor de hand liggende oplossing. Maar hoe doe je dat? Maak slim gebruik van de beschikbare mogelijkheden met Microsoft Teams. Motion10 kan u ondersteunen om dit slim en pragmatisch op te pakken, zodat u snel aan de slag kunt.

Maak gebruik van de onderstaande hulpmiddelen en kennisbronnen:

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem contact op met Frank Langeveld, Commercieel Directeur bij Motion10, uw eigen accountmanager of bel: 010-2351035.