Menu

Is uw IT-landschap klaar voor de toekomst?

Een flexibel en schaalbaar platform

Het tempo van technologische verandering versnelt. Innovatieve disruptie is nu de norm. Om daarop in te kunnen spelen heeft uw organisatie een flexibel IT-landschap nodig. Wij bieden u een platform dat al uw back-end systemen efficiënt integreert. Vanuit dat platform kunt u alle informatie ontsluiten naar een digitale werkomgeving, SaaS diensten, portalen, apps en alle toepassingen die er in de toekomst nog bij zullen komen.

Maximaal rendement uit bestaande en nieuwe systemen

Organisaties die werken met veel verschillende applicaties ervaren vaak dat één-op-één-koppelingen onoverzichtelijk en kostbaar zijn om te onderhouden. Het wordt steeds moeilijker om de IT-omgeving te beheersen. Door applicaties te integreren, haalt uw bedrijf maximaal rendement uit de aanschaf en ontwikkeling van softwareapplicaties. Bovendien helpt het u om sneller nieuwe systemen te implementeren en aan te sluiten. Microsoft producten die wij hiervoor gebruiken zijn onder andere:

Download de whitepaper over Azure integration

Flexibel inspelen op veranderingen in uw sector

Gijs heeft me geholpen de business case levendiger te maken, terwijl het toch een redelijke ‘black box’ is. Maar goed; als één van de grondleggers van het product kon hij het als geen ander uitleggen.

Azure Integration whitepaper

IT-middelen zoals Azure moeten zo worden ingezet dat ze de grootste commerciële waarde voor uw organisatie opleveren. Door Azure Logic Apps tussen uw toepassingen, portals en apps te implementeren, kunt u handmatige en directe  integratielijnen (‘spaghetti’) hiertussen elimineren en een beter beheersbaar integratieplatform (‘lasagna’) creëren. In deze whitepaper beschrijft Gijs in ’t Veld een aantal thema’s die kunnen helpen om bedrijfsprocessen – en daarmee uw bedrijfsresultaat – te verbeteren, en die de feitelijke commerciële waarde van een iPaaS-oplossing – zoals Logic Apps van Microsoft Azure – bewijzen.

 
Download de whitepaper over Azure integration

Integratie als middel om satellietcommunicatie wereldwijd te bewerkstelligen

Internet of Things in de praktijk bij Airbus Defence & Space

In het kort

“Klanten en medewerkers worden er heel blij van als ze snel en gemakkelijk de gegevens vinden die ze zoeken.”

Sanne Luesink, Manager Business Innovation & BPM Airbus Defence & Space

Beheersbare, efficiënte en flexibele IT. Nu en in de toekomst

Motion10 heeft een schat aan ervaring met het integreren en beschikbaar maken van informatie uit verschillende bronnen. Onze integratiespecialisten helpen u het beste uit uw IT-omgeving te halen, ook als u werkt met een grote verscheidenheid aan systemen en databases. Uw on premises, cloud of hybride integratieplatform is de plaats waar de informatie vanuit onderliggende systemen samenkomt, en van waaruit die informatie éénduidig beschikbaar wordt gesteld. Voor klanten, partners, en uw eigen medewerkers. We maken daarbij gebruik van eenduidig toepasbare integratiepatronen en best practices, en herbruikbare componenten voor foutafhandeling, monitoring en beheer. Zo maakt u op heel praktische wijze gebruik van onze ervaring.

Fijne samenwerking levert topresultaat

Bekijk enkele van de oplossingen die we al hebben gerealiseerd:

Bekijk onze mooiste cases